Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DA LI GA PREPOZNAJETE?

Ovaj frajer danas želi da postane žena!

Autor: Blic | 11.02.2015 - 17:30:00h | Komentara: 0

Brus Džener u poslednje vreme privlači najveću pažnju medija zbog promene pola. Međutim, godinama pre nego što su se upalile kamere, najpoznatiji rijaliti tata svetsku slavu stekao je zbog nečeg drugog!

Brus Džener u mlađim danima

Brus Džener u mlađim danima | Foto: Profimedia

 
 
Davne 1976. godine Brus Džener osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u disciplini desetoboj, a samo četiri godine pre toga, na Olimpijadi u Minhenu, bio je deseti.
Ono što će ovog sportistu učiniti posebnim jeste njegova posvećenost treninzima i profesionalnim obavezama. Tada, pre nego što su sportisti postali surovi profesionalci, Brus je praktikovao neviđeni režim treninga, pa je vežbao i po osam sati dnevno. To mu je donelo novi svetski rekord na Olimpijadi 1976. godine, u disciplini desetoboj koji je tek četiri godine kasnije oboren za samo četiri poena.
Sada, godinama nakon toga Džener i dalje drži 25. mesto svetske liste po broju bodova u ovoj disciplini.

Brus Džener na vrhuncu sportske karijere

Brus Džener na vrhuncu sportske karijere | Foto: Profimedia

Uspeh na Olimpijskim igrama doneo mu je sreću i na drugim životnim poljima, pa je ubrzo postao miljenik medija, ali i žena. Džener je snimio nekoliko televizijskih reklama, pojavljivao se i u filmovima i u televizijskim emisijama, a ostaće upamćen i po tome što se slikao za naslovnu stranu magazina "Playgirl", što je ženski pandan najpopularnijem časopisu za muškarce "Playboy".
Brus Džener se ženio tri puta i ukupno je dobio šestoro dece. Njegova prva žena Kristi Kover bila mu je srednjoškolska ljubav, a sa njom se oženio kada je imao 22 godine. Dobili su dvoje dece - Barta i Kesi.

Brus Džener i Kristi Kover

Brus Džener i Kristi Kover | Foto: Profimedia

Sa drugom ženom, glumicom Lindom Tomson, olimpijski šampion se venčao istog meseca kada je razvod od prve bio finalizovan. Iz drugog braka Brus ima dva sina, Brendona i Brodija. Obojica, poput njihovih slavnih polusestara Kardašijan, biće zvezde rijaliti emisija poput "The Hills" i " The Princes of Malibu".

Brus Džener i Linda Tomson

Brus Džener i Linda Tomson | Foto: Profimedia

Kada je 1991. godine upoznao sveže razvedenu Kris Kardašijan, i Kris i Brus su imali po četvoro dece i brakove iza sebe. Venčali su se 1991. godine a zatim su dobili dve ćerke, Kendel i Kajli.
Brak sa Kris je najduži koji je imao. Njome je bio oženjen 23 godine, a porodica Džener- Kardašijan postala je, zahvaljujući rijaliti programu, jedna od najpopularnijih u Americi.
I dok je ostatak porodice, bez zadrške prezentovao televizijskoj publici sve segmente svog intimnog života, dotle je Brus uvek igrao na kartu suzdržanog i konzervativnog muškarca koji se u sopstvenoj kući u malo šta meša.
 
Upravo imidž staloženog i pomalo tradicionalnog muškarca, muškarca koji se ženio tri puta i dobio šestoro dece, nije išao ruku pod ruku sa njegovom odlukom da promeni pol.

Uprkos tome, Brus se podvrgao operaciji uklanjanja Adamove jabučice, koja je prva hirurška procedura kada je promena pola u pitanju. Dalje, Brus je izvršio i brojne kozmetičke promene, pa ga možete videti sa dugom kosom i nalakiranim noktima. Takođe, prima i hormonsku terapiju.

Brus Džener danas

Novi imidž Brusa Dženera | Foto: Profimedia

Dženerova porodica u potpunosti podržava njegovu želju da postane žena.
On je nedavno privukao pažnju medija i saobraćajnom nesrećom koju je izazvao prošlog vikenda na putu u blizini Los Anđelesa, u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP