Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVE VEĆE SUMNJE U ZVANIČNU VERZIJU SMRTI PRINCEZE

Ovako je ubijena Dajana?!

Autor: | 02.09.2013 - 08:51:00h | Komentara: 2

Tvrdnje da iza smrti princeze Dajane stoji britanska armija nisu bez osnova! Podsećamo, te tvrdnje su se prvi put pojavile na suđenju Dejvidu Natingejlu, bivšem snajperisti i pripadniku specijalne jedinice SAS britanske armije.

Napustila  je ovaj svet  u 36. godini:  Princeza  Dajana

Napustila je ovaj svet u 36. godini: Princeza Dajana | Foto: AP

On je na vojnom sudu u septembru 2011. osuđen za nelegalno držanje oružja. Najtingejl je bio cimer vojnika koji je navodno ubio princezu Dajanu, a tokom njegovog suđenja svekar i svekrva tog neimenovanog vojnika poslali su pismo sudu u kojem su naveli da je njihov zet rekao da je SAS pratio, pa ubio britansku princezu i na kraju sve to zataškao. Oni tvrde da je njihov zet sve to ispričao svojoj supruzi, njihovoj ćerki. Takođe, u pismu koje je predato Skotland jardu, koji je pokrenuo istragu, pominje se i tajni dnevnik princeze Dajane, koji potvrđuje njihovu priču.


Sumnje u zvaničnu verziju smrti princeze Dajane prvi je izneo Muhamed al Fajed, egipatski milioner i otac Dajaninog dečka. On je tvrdio da je iza smrti princeze i njegovog sina stoji britanski princ Čarls. Dajana i Dodi su poginuli 31. avgusta 1997. Prema zvaničnim rezultatima istrage, Dajana je poginula u nesreći kada je „mercedes“ udario u stub u tunelu bežeći od paparaca. Na listu mesta poginuli su Dajana, Dodi i vozač, dok je Dodijev telohranitelj preživeo.

Grafika

Grafika

Posle Dajanine smrti objavljeno je pismo koje je poslala svom batleru, a u kojem se navodi da njen bivši muž princ Čars pokušava da je ubije u saradnji sa službom MI5.

Princ Džordž na bakinom grobu!

Princ Vilijam je sa suprugom Kejt Midlon i nedavno rođenim sinom princem Džordžom posetio grob svoje majke, princeze Dajana, na 16. godišnjicu njene smrti. Princeza Dajana je sahranjena na ostrvu Oval, gde njena porodica živi još od 16. veka.
 

Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 02.09.2013 09:32h

    necu da pisem komentar koji odgovara vasim pravilima,a vi nesmete da ga objavite zbog politicke skakljivosti...ALI, IPAK...ceo svet to zna i o tome govori,a kod nas se cuti. Cak i britanci ,analiticari/politicki i ostali/ javnim istupima govore o tome. brak carlsa i dijane je ugovoreni brak,bez ljubavi,ali rodjena su 2 princa.brak se rastavio,carls se vratio kamili,a princeza,POTENCIJALNA BRITANSKA KRALJICA utehu je nasla,gde je nasla. kada je to postalo ozbiljno/skori brak i trudnoca/nastali su POTENCIJALNI problemi za krunu,je /potencijalna/ kraljica,moze roditi jos jednog/dvojicu..../potencijalnih pretendenata na presto i mocnost da bi kruna mogla napustiti britaniju uskovitlala sve vlastodrzacke duhove na ostrvu.neverujete.pa gledajte recimo seriju Tjudorovi. tema je i danas ista,stara, ali glumci su novi i rukavice su od finije koze. P.S. i spanski dvor i vladajuci monarh imaju interesantnu pricu u okviru price IGRE PRESTOLA

  • mr.burns from simpson's Vreme: 02.09.2013 17:58h

    i shta si reshio: kuvash ajvar ili pindjun ili oboje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP