Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

EKSKLUZIVNO!

Ovde će danas Novak reći "da"! (FOTO)

Autor: A. Radojević - B. Radulović | 10.07.2014 - 07:30:00h | Komentara: 10

Za najsrećniji dan u svom životu srpski teniser Novak Đoković, koji će se danas venčati sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, nije štedeo ni jedan jedini evro.

Nakon što sutra  budu stali na ludi  kamen, teniser i  Jelena će se na večnu  ljubav zakleti 12.  juna u crkvi Svetog  arhiđakon

Nakon što sutra budu stali na ludi kamen, teniser i Jelena će se na večnu ljubav zakleti 12. juna u crkvi Svetog arhiđakon | Foto: Masanori Jošida

 Prvi reket je zakupio smeštaj u luksuznom rizortu „Aman“, pored Svetog Stefana, dok je svim gostima obezbedio povratne avionske karte, a konobare i dekoratere isplatio unapred. 

Kupola od mermera  ispod koje  će mladenci  izgovoriti „da“

Kupola od mermera ispod koje će mladenci izgovoriti „da“ | Foto: Zoran Ilić

 Novak i Jelena su preksinoć u 19.40 sleteli na tivatski aerodrom, odakle su se u pratnji pripadnika PTJ odvezli na Sveti Stefan, gde će se danas održati proba venčanja i svečani prijem gostiju.

Konobari su  u kartonskim  kutijama donosili piće, među kojem su najskuplje vrste piva, vina i šampanjca

Konobari su u kartonskim kutijama donosili piće, među kojem su najskuplje vrste piva, vina i šampanjca | Foto: Zoran Lončarević

 Da je sve spremno za svadbu veka, čiji se detalji kriju pod velom tajne, govore i naše ekskluzivne fotografije napravljenje juče neposredno pre probe svečanog čina.

Pripreme u toku

Pripreme u toku | Foto: Zoran Lončarević

 Na njima se jasno vidi mladenačka kupola na plaži pod kojom će Novak i Jelena izgovoriti sudbonosno „da“, koja je napravljena od posebne vrste mermera, dok je gornji deo urađen od kovanog gvožđa. 

Helikopter koji će snimati  svadbu iz vazduha

Helikopter koji će snimati svadbu iz vazduha | Foto: Zoran Lončarević 

Zaposleni u ovom kompleksu čitav dan su užurbano radili na postavljanju stolova, kao i dekoracije cvećem i svećama. Više od 100 radnika juče je čistilo sve plaže u blizini i sređivalo pesak kako bi gosti imali potpuni ugođaj.
Konobari su u kartonskim kutijama donosili piće, među kojem su najskuplje vrste piva, vina i šampanjca. Snimatelji svadbe su isprobavali opremu nekoliko sati, naročito helikopter, sa kojeg će se praviti snimak iz vazduha.

Zakupljen najluksuzniji  hotel

Zakupljen najluksuzniji hotel | Foto: Aleksandra Radojević

 Frontmen orkestra „Femili“ Miša Mijatović, koji će biti zadužen za dobru atmosferu, već u ranim jutarnjim satima juče je sleteo na crnogorski aerodrom kako bi u 13 časova pevači: Miroslav Ilić, Milica Todorović, Željko Samardžić i Lena Kovačević održali probu repertoara spremnog za svetski džet-set. 

U ovim  sobama će  biti smešteni  gosti

U ovim sobama će biti smešteni gosti

 Neki od mladoženjinih prijatelja već su u ponedeljak veče doputovali i odseli u apartmanima za goste, jer se, nakon Ibice, momačko veče održalo i sinoć. Tokom jučerašnjeg dana pristizali su gosti iz svih delova sveta, mnogi od njih uplovili su čak i jahtama. Nakon što sutra budu stali na ludi kamen, teniser i Jelena će se na večnu ljubav zakleti 12. juna u crkvi Svetog arhiđakona Stefana, nakon prestanka Petrovskog posta.

Đokovići otišli poslednjim letom

Novakovi roditelji Dijana i Srđan Đoković, kao i najmlađi sin Đorđe i njegova devojka Ada Denda, napustili su Beograd preksinoć oko 19 časova, poslednjim letom za Tivat, odakle su otišli direktno na Sveti Stefan, gde je sve bilo spremno za sutrašnju ceremoniju. Njih četvoro su stigli među poslednjima, s obzirom na to da su pevači, muzičari, organizatori i jedan deo zvanica već uveliko uživali u luksuznom rizortu.
- Srećni smo zbog svega, sve je uveliko spremno za svadbu. Ne bih dalje komentarisala, to je privatna stvar - bilo je sve što nam je rekla Dijana.

Amfilohije: Neću venčati Novaka i Jelenu

Mitropolit crnogorsko-primorski Srpske pravoslavne crkve Amfilohije za „Alo!“ kaže da, iako se pojavila vest da je dao blagoslov Novaku i Jeleni da se venčaju tokom posta, to se neće dogoditi.

- Nisam blagoslovio venčanje Novaka Đokovića u toku posta, ono će biti obavljeno po okončanju posta, prema kanonima Pravoslavne crkve. Čestitam Novaku Đokoviću pobedu na turniru na Vimbldonu i povratak na vrh liste najboljih tenisera sveta, i blagosiljam njegovu bračnu zajednicu sa Jelenom, želeći im Bogom blagosloven porod - rekao je Amfilohije, i dodao:
- Svake godine sa sveštenstvom služim Svetu arhijerejsku liturgiju u Cetinjskom manastiru, pa ću i ove godine na Petrovdan biti na Cetinju. Nisam blagoslovio venčanje u toku posta, i drago mi je da će ono biti obavljeno po okončanju posta, prema kanonima Pravoslavne crkve – kaže Amfilohije i dodaje da Novaku i Jeleni želi sve najbolje u zajedničkom životu.

B. Rajić 

Poslednji komentari
  • bojan Vreme: 09.07.2014 22:13h

    Nole nelici to na pravog Srbina pored ovako lepog BEOGRADA tisi nasao sveti stefan i Crnu Goru a drugo BRATE mili dali zanas da pola Srbije nema novca za hleb a ti ostavljas novac i razbacujes se po Crnoj da Crnjoj nemoze biti Gori koja se bas lepo pokazala prema Srbiji stose tice Kosova za menesi bio legenda a sada sasvim drugacije misljenje imam o tebi znam da te to ne dotacinje jer mi nismo FENSI kao ti i tvoje drustvo

  • celo selo Vreme: 09.07.2014 23:14h

    Propaganda.. Sve je dobio za dz od vlade Crne Gore, oni njemu ostrvo, on njima reklamu. Jedino sto placa su karte za goste. I muzika mu peva za dz, jer im je cast da pevaju na vencanju. Ovi koji su trazili novac nisu angazovani. A ni mladina porodica nije pozvana. Dzaba pare, dzaba sve, selo nece iz njih zato i imaju potrebu da o svemu obavestavaju javnost.

  • Mile Vreme: 10.07.2014 02:20h

    Sta sve pisete i kakve komentare ostavljate. Covek trosi svoj novac koji je zaradio, iskljucivo, svojom mukom i svojim znojem. Ovakve komentare mogu napisati samo veciti gubitnici koji nisu spremni da bilo sta preduzmu i pokrenu u zivotu. Razlike izmedju Crnogoraca i Srba nema i Novak to zna jer i jedan deo njegovih predaka je poreklom sa tih prostora. Umesto gorcine i jeda normalno je , da se radujemo sreci i uspehu Novaka. Jednom u sto godina se radja covek njegovih kvaliteta u jednom malom narodu.

  • Čekićar Vreme: 10.07.2014 09:19h

    Bojane namučio sam se pošteno dok sam čitao tvoj komentar. Preklinjem te za tvoje dobro, posveti se pravopisu. Ovo je strašno da u današnje vreme tako neko ne zna da piše.

  • ljilja Vreme: 10.07.2014 09:25h

    Zgrožena sam ovim komentarima, kakve ste vi sitne duše i, vjerujem, nije vam lako sa samima sobom. Koliko znam Novak je porijeklom iz C. Gore. Uostalom ima puno pravo da radi šta hoće. Novak je jedini pravi iskonski čovjek sa vrlinama kakve, malte ne, niko nema. I zaslužio je i od Srbije, C. Gore i R. Srpske mnogo toga za "džabe", jer je pravi predstavnik srpskog naroda. Čitav svijet mu se klanja tako da su ova dva maliciozna kret.... totalno nebitna. Hoće li ikada nestati to zlo u ljudima i potreba da se omalažavaju uspješni, pogotovo mladi ljudi, koji su mukotrpno došli do uspjeha u životu. Takvi i slični nek se krčkaju u svom paklu, a Novaku i Jelenu želim svu sreću ovog svijeta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP