Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

VEROVALI ILI NE

Ove poznate face su imale gej roditelje!

Autor: A.O. | 17.02.2015 - 21:00:00h | Komentara: 0

Ponekad zaboravljamo da su slavne ličnosti imale jedan sasvim drugačiji život pre nego što su postali poznati. Pa nisu svi rođeni bogati i slavni! Ove holivudske face imaju jednu zajedničku stvar iz detinjstva koja ih povezuje - imali su gej roditelje!

Robert de Niro

Robert de Niro

Foto: Profimedia

Robert de Niro može da se pohvali veoma uspešnom karijerom u Holivudu. Iako se trudio da sakrije svoj privatni život, prošle godine javno je priznao da je njegov otac, koji je umro pre 20 godina, bio gej. Glumac je u svog pokojnog oca opisao kao umetnika koji je bio zbunjen u pogledu svoje seksualne orijentacije.

50 Cent

dd

Foto: AP

Poznati reper imao je veoma teško detinjstvo. Odrastao je na ulici, bez oca, a majka mu je bila biseksualka i zavisnica od narkotika. Kada je bio u tinejdžer, njegova majka je ubijena, a ubistvo je do danas ostalo misterija.

Džodi Foster

Džodi Foster

Foto: Profimedia

Džodi Foster je odrasla sa bratom, dve sestre, majkom i majčinom devojkom. Glumičin otac, Kristofer Foster, napustio je njenu majku i pre nego što se Džodi rodila. Oca je uspela da vidi svega nekoliko puta u životu ali nikada nisu ostvarili bliski kontakt. Glumica je godinama odbijala da priča o svojoj seksualnosti, a tokom govora na dodeli Zlatnih globusa 2013. godine konačno je priznala da je lezbijka. Prošle godine se venčala Aleksandrom Hedison, sakojom odgaja dva sina.

Rene Ruso

Rene Ruso

Foto: Profimedia

Rene Ruso odrasla je u Burbanku u Kaliforniji. Otac ih je napustio kada je glumica imala samo dve godine, pa je njena majka, inače lezbijka, imala veoma težak život trudeći se da iškoluje Rene i njenu sestru. Ipak, glumica je napustila srednju školu kako bi počela da radi i tako majci pomogla u finansijskom smislu.

Ejmi Adams

Ejmi Adams

Foto: Profimedia

Ejmi Adams bila je nekoliko puta nominovana za Oskara, zahvaljujući ulozi u filmu "Američka prevara". Odrastala je u srećnoj porodici i bila četvrto od ukupno sedmoro dece. Roditelji su joj se razveli kada je imala samo 11 godina, što je za nju bio veliki šok, s obzirom na to da je bila vezana za oba roditelja. Njena majka je tada otpočela zajednički život sa devojkom, a Ejmi se preselila kod porodičnih prijatelja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP