Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZACRTALA I OSTVARUJE

Ovo je sedam zlatnih pravila koje su Viktoriju Bekam dovele do vrha

Autor: Cosmopolitan.rs | 13.10.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

Bekamova nije samo supruga i majka, već i uspešna poslovna žena pa bi principi kojih se ona pridržava, mogli da se nađu i na vašoj listi prioriteta.

Viktorija Bekam

Viktorija Bekam / Foto: Profimedia

Iako je mnogima suviše hladna, odbojna i namrštena, niko ne može da joj ospori činjenicu da je sve u vezi sa Viktorijom Bekam prilično zanimljivo.


U vreme kada su naslovne strane časopisa prepune skandala poznatih, ona je jedna od onih dama koje su uvek prisebne i sebi ne dozvoljavaju pogrešne korake.

Ne plašite se promena

Viktorija je od onih žena koje slede svoje snove i koje se ne plaše promena. Kada je rešila da stavi tačku na svoju pevačku karijeru i okrene se modi, mnogi su sumnjali u njenu odluku. Međutim, ona je sada veliko i cenjeno ime u svetu mode. Od članice ženskog benda, do dizajnerke - nekada je jednostavno potrebno i poželjno promeniti pravac kretanja!
 

Dejvid i Viktorija Bekam

Dejvid i Viktorija Bekam

Porodica je uvek na prvom mestu

U vreme kada brakovi poznatih jedva da opstaju godinu do dve dana, činjenica da su Viktorija i Dejvid Bekam skoro obeležili 15 godina braka, svakako je vredna divljenja. Uz sve to, odgojili su četvoro dece, trudeći se da ih preterano ne izlažu radoznalim očima javnosti i medija.

Viktorija Bekam

Viktorija i Dejvid Bekam / Foto: Profimedia

 
Izbegavajte skandale

Uz njeno ime od početka njene popularnosti nije postojao i još uvek ne postoji neki skandal koji bi mogao da joj se pripiše. Ona i Dejvid su posvećeni jedno drugom, usmereni ka porodici i karijeri. Njihova imena se nikada nisu provlačila u medijima u kontekstu pijanstva, prevara ili poroka.

Uvek se besprekorno stilizujte


Ova majka četvoro dece kada je reč o odevanju uvek bira što jednostavnije, i pre svega one komade odeće koji pristaju njenoj građi. Čini se da je njeno zlatno pravilo "manje je više". Oblači se u skladu sa godinama - odiše samopouzdanjem i čvrstim stavom.

Viktorija Bekam

Viktorija Bekam / Foto: Profimedia

 
Ovladajte poslovnim veštinama koje će vam omogućiti uspeh


Ne samo da je napravila dobar korak razdvojivši se od grupe Spajs Grls, već je zaradila brdo novca zakoračivši u svet mode. Recimo, samo u 2012. godini njena zarada bila je procenjena na neverovatnih 25 miliona dolara, dok su ona i Dejvid zajedno zaradili nekih 200 miliona. Prilično impresivno!

Viktorija Bekam

Viktorija Bekam / Foto: Profimedia

 
Nemojte lako da odustajete, budite uporni!


Promenivši pravac svoje karijere, ona je sebi postavila cilj i tačno je znala šta želi od svog života. Težila je tome, borila se, ne obazirući se na brojne negativne komentare ljudi koji nisu verovali u njen uspeh, i na kraju uspela - ona je sada priznato i veliko ime u svetu mode.

Viktorija Bekam

Viktorija Bekam u Ujedinjenim nacijama / Foto: Profimedia

 
Uključite se u humanitarne akcije


Viktorija čini dosta toga u dobrotvorne svrhe. Donirala je gomilu garderobe u humanitarne svrhe. Aktivno radi na tome da se podigne svest o tome da treba pomoći drugima, jer je mnogo onih kojima je bilo kakav vid pomoći i te kako dobrodošao.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP