Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POROK NE BIRA

Ovo su holivudske zvezde koje su zavisne od kockanja

Autor: | 22.06.2014 - 17:30:00h | Komentara: 0

Da zavisnost ne bira, najbolje pokazuju velike holivudske face koje su zavisne od kockanja.

Prosečan uzrast  kada su počeli  da se kockaju  je 17,8 godina

Foto: Shutterstock

Novi "Betmen" Ben Aflek čest je gost kazina u Las Vegasu, a svojevremeno je bio učesnik jedne od najvećih tajnih partija pokera ikada u kojoj je jedna ruka koštala neverovatnih 400.000 dolara! Ovaj glumac je 2001. godine išao na odvikavanje od zavisnosti od kockanja, koje ga ipak nije predugo držalo dalje od stola za poker.
Spekuliše se da je Aflek bio domaćin čuvenih poker večeri u elitnom klubu "Grand Havana Room" na Beverli Hilsu 2003. godine, na kojima su mnogi, uključujući i njega samog, gubili ogromne svote novca, a javna je tajna da je Ben u samo jednoj ruci izgubio neverovatnih 400.000 dolara!

Ben Aflek

Ben Aflek | Foto: Profimedia

Kakva bi ovo lista bila da na njoj nema holivudskog "lošeg momka" Čarlija Šina. Njegova bivša supruga Deniz Ričards izjavila je kako je Čarli tokom njihovog braka nedeljno gubio po 20.000 dolara kladeći se na konjske trke. Ovo ne treba da čudi s obzirom da se za kontroverznog Čarlija vezuju i nasilje u porodici, zavisnost od droge i alkoha, uživanje u društvu prostitutki.

Čarli Šin

Čarli Šin | Foto: FoNet - AP

Njegovu zavisnost od kockanja najbolje je oslikala Ričardsova, koja je izjavila da je Čarli zvao kladioničara dok su njih dvoje bili u kolima i na putu ka bolnici da bi se glumica porodila!

Tobi Megvajer

Tobi Megvajer | Foto: Profimedia

Prijatelji popularnog "Spajdermena" svojevremeno su izjavili svoju zabrinuost za stanje svog prijatelja, s obziro da je glumac postao opsednut Teksas Holdem pokerom, pogotovo nakon što je na jednoj partiji dobio čak 300.000 dolara! Njegova zavisnost je otišla toliko daleko da je čak unajmio profesionalnog pokeraša Danijela Negreanua da mu drži časove i od njega napravi što boljeg igrača.

Met Dejmon se rado priključio projektu

Met Dejmon

Popularni glumac Met Dejmon često je viđen kako sa kolegom Benom Aflekom prisustvuje partijama pokera sa velikim ulogom, koje su održavane u luksuznim hotelima. Prilikom pripremanja za svoj film "Rounders" u kome glumi igrača pokera, Met je obilazio brojne kockarnice i kako je sam priznao, dozvolio da ga ovaj porok malo povuče, pa je tako, "istraživajući za film" ostao bez 250.000 dolara jednom prilikom.

Merilin Monro

Merilin Monro

Malo je poznato da je plavokosa ikona i najveći seks simbol Holivuda Merilin Monro bila zavisnik od kockanja. Najbolji, a svakako i najtužni primer koji ide u prilog ovoj tvrdnji je da je glumica poslednji vikend pred svoju smrt provela u kazinu Frenka Sinatre, gde je ostavila ogromnu količinu novca.

Flojd Mejveder

Flojd Mejveder

Američki bokser, inače najplaćeniji sportista na svetu, Flojd Mejveder, poznat je po tome što se uvek kladi na jednu utakmicu. Bokser samo kroz borbe godišnje zarađuje 85 miliona dolara, bez sponzorskih ugovora od kojih zarađuje barem još toliko. Bilo da je košarka ili američki fudbal u pitanju, Mejveder ima svog favorita. Sve ovo ne bi zvučalo toliko čudno da novac koji on ulaže na pobedu svog tima nikada nije ispod sedam cifara! Poznata je njegova opklada u iznosu od 10 miliona dolara, koju je izgubio prognozirajući da će Denver osvojiti Superboul u američkom fudbalu.

Majkl Džordan

Majkl Džordan

Najbolji košarkaš svih vremena uglavno se kladi na sopstvene golf mečeve, ali je takođe poznat po tome što je čest gost kazina u Las Vegasu, gde ima neograničen limit. Spekuliše se čak i da je njegova pauza koju je napravio u NBA ligi zapravo suspenzija koju je zaradio zbog nelegalnog klađenja na mečeve svog tima, što je bilo zabranjeno zakonom.

Rej Romano

Rej Romano

Najplaćeni komičar na svetu, iz Emijem nagrađivane serije "Svi vole Rejmonda" Rej Romano priznao je javnosti da je njegov lik Džoi Traneli, kojeg tumači u seriji "Men of certain age", koji je inače težak zavisnik od kocke, inspirisan njegovim ličnim životnim iskustvom, jer je u jednom periodu ostavljao ogroman novac u kazinima širom sveta, a sume koje je izgubio mere se u milionima dolara.

Najpoznatija spasiteljka i seks simbol devedesetih godina Pamela Anderson pati od zavisnosti od slot aparata, kako je sama priznala u jednom od ranijih intervjua. Jedna od javnih tajni Holivuda je da je Andersonova dugovala 250.000 dolara Reju Salomonu, poznatog po tome što je snimio kućni video sa bogatom naslednicom Paris Hilton, koje je izgubila na stolu za poker. Pošto nije imala novca da otplati dug, morala je da se uda za njega 2007. godine. Brak je poništne nakon nekoliko meseci.

Pamela Anderson u 45. godini serijom izazovnih fotografija pokazala da izgleda bolje od mnogih mladih devojaka

Pamela Anderson

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP