Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BIVŠI AS ČIKAGO BULSA NAPRAVIO SVADBU ZA PAMĆENJE

Oženio se „leteći” Majkl

Autor: Ekipa Alo! | 29.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Najbolji košarkaš svih vremena, Majkl Džordan (50), ponovo je stao na ludi kamen! Čuveni “leteći” Džordan i njegova izabranica, manekanka Ivet Prijeto (35), sudbonosno “da” rekli su u subotu uveče pred 2.200 zvanica, na ceremoniji održanoj u Palm Biču na Floridi, u istoj crkvi u kojoj se 2005. treći put oženio milioner Donald Tramp.

Najbolji  košarkaš svih  vremena drugi  put stao na  ludi kamen

Najbolji košarkaš svih vremena drugi put stao na ludi kamen

Bivšem asu Čikago Bulsa ovo je drugi brak. Iz prvog, sa Huanitom Džordan, s kojom je do razvoda 2006. proveo 17 godina, ima troje odrasle dece.
Džordanovo ogromno imanje sa kućom od neverovatnih 3.250 kvadrata bilo je premalo da primi sve zvanice, pa su mladenci bili prinuđeni da podignu nekoliko velikih šatora veličine tri fudbalska terena.


- Nikada nisam video ovako nešto! Radim venčanja ceo život, ali prvi put sam video više od 2.000 zvanica na jednom mestu - izjavio je anonimni izvor koji je učestvovao u pripremama. Za uređenje prostora, postavljanje ozvučenja i podizanje šatora bila je zadužena ekipa od 50 ljudi, a u tonskoj probi mogli su da uživaju i golferi koji su vežbali na terenu tik uz Džordanovo imanje.

Za ovu priliku su angažovane i pojačane policijske snage ne bi li sve proteklo u najboljem mogućem redu, ali i da bi se onemogućio pristup paparacima i drugim nezvanim gostima.

Na spisku zvanica, između ostalih, našli su se nekadašnji Džordanovi saigrači i ljuti rivali sa terena: Skoti Pipen, Toni Kukoč, Patrik Juing i Ron Harper, kao i druge zvezde, poput čuvenog režisera Spajka Lija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP