Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SPEKTAKULARAN POVRATAK ZVEZDA

Pali su nisko, a onda se vratili u punom sjaju

Autor: Life Content | 07.11.2014 - 23:00:00h | Komentara: 0

Holivud je mesto gde najveće zvezde moraju najviše da paze šta će reći i uraditi. Jedna pogrešna odluka, jedan nepromišljen potez, može da ih košta karijere. Ovo su zvede koje su dotakle dno, a potom napravile spektakularan povratak

Viktorija Bekam

 | Foto: facebook

Viktorija Bekam

Kada su kasnih 90-ih devojke iz Spice Girls bile na vrhuncu slave, Viktorija tada Adams, sigurno nije bila od onih za koju se mislilo da će posle benda napraviti spektakularnu solo karijeru. Ali kada se udala za Dejvida Bekama njena slava dosegla je ozbiljne razmere. Prešla je put od “spajsice” koju niko nije ni primećivao u grupi do internacionalne ikone stila i uticajne modne dizajnerke. Ostatak grupe postigao je malo ili nimalo kada se uporede sa Viktorijom, a ona danas "vredi" 300 miliona dolara.Čak je ove godine ponela titulu za najboljeg preduzetnika u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Robert Dauni Džunior / Foto: Profimedia

 Foto: Profimedia

Robet Dauni Džunior

Slavu je stekao 80-ih kao jedan od najtalentovanijih glumaca svoje generacije. Postigao je sjajan uspeh sa filmom "Manje od nule", a uloga Čarlija Čaplina u istoimenom filmu doela mu je 1992.godine nominaciju za Oskara.Međutim, devedesete su za Roberta Daunija bile turbulentna dekada.Tada izlaze na videlo njegovi problemi sa alkoholiom i drogom a glumac je hapšen nekoliko puta zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Bio je na rehabilitaciji bezbroj puta i bezbroj puta se vraćao starim navikama. U tom periodu, producenti serije Eli Mekbil su ga otpustili, uprkos činjenici da mu je uloga u toj seriji donela Zlatnog globusa. Konačno je 2001. godine pobedio loše navike i koncentrisao se na karijeru. Danas je jedan od najplaćenijih glumaca Holivuda koji je u protekloj godini zaradio 75 miliona dolara.

Nikol Riči

 Foto: Profimedia

 

Nikol Riči

Usvojena ćerka Lajonela Ričija, Nikol skrenula je pažnju na sebe kada je, sa tada najboljom prijateljicom Paris Hilton, snimila rijaliti “Jednostavan život”. U toku prikazivanja četvrte sezone Nikol je bila uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju i osuđena na četiri dana zatvora. U braku je sa pevačem benda “Good Charlotte” Madenom i imaju dvoje dece. Iako su je mediji dugo portretisali samo kao članicu losanđeleske elite koja je “poznata samo zato što je poznata” Nikol Riči je uspela da se oslobodi te reputacije, što ne može da se kaže za njenu prijateljicu Hilton. Danas je Nikol u žiži interesovanja medija zbog njenog uticaja na modu, humanitarnog rada ali i zbog rijalitija “Candidly Nicole”.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP