Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SPEKTAKL NA TVRĐAVI

Pet Shop Boys otvaraju EXIT! (VIDEO)

Autor: A. O. | 09.06.2014 - 10:45:00h | Komentara: 0

U čast otvaranja najboljeg evropskog festivala, EXIT je pripremio na ovim prostorima neviđen audio-vizuelni spektakl, sa legendarnim sastavom Pet Shop Boys u glavnoj ulozi, koji potpisuje svetska umetnica Es Devlin, čuvena po ceremoniji zatvaranja Olimpijade u Londonu 2012. godine, ali i po dizajnu turneja najvećih svetskih zvezda, kao što su Kanye West, Muse, Lady Gaga, Shakira, Miley Cyrus i drugi.

Pet Shop Boy's

Pet Shop Boys

Ceremonija otvaranja najboljeg evropskog festivala biće održana na glavnoj bini EXITa u četvrtak 10. jula, na 158 rođendan Nikole Tesle i biće posvećena našem najvećem geniju. U temu ceremonije otvaranja će se savršeno uklopiti spektakularni multimedijalni performans Pet Shop Boysa pod nazivom “Electric”, što je i ime njihovog najnovijeg albuma. Ovaj svojevrsni mjuzikl predstavlja jedinstveni spoj moćne scenografije, pozorišta, filma, muzike, lasera, ekstravagantnih kostima, originalne plesne koreografije i obilja sjajnih hitova.

Pop giganti Pet Shop Boys, sa više od 50 miliona prodatih ploča, svrstani su u Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešniji dvojac u istoriji britanske muzike. U dosadašnjoj karijeri snimili su dvanaest studijskih albuma, nominovani su za šest Gremija i dobitnici su preko dvadeset muzičkih nagrada, od čega i tri Brit nagrade. Njihovi hitovi "It's a Sin", “West End Girls”, “Go West”, “Heart”, "Paninaro", "Domino Dancing", “Always On My Mind” ili "Se A Vida E" uticali su na generacije muzičkih poklonika i dali pop muzici posebnu nijansu koja je i dalje krasi.

A evo i delića atmosfere koja nas očekuje 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi:


Ogreničen broj jednodnevnih ulaznica po poklon ceni

Veoma ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica za EXIT po ceni od  1.990 dinara biće pušten u prodaju u petak, 13. juna. Organizatori festivala očekuju da će, kao i prethodne godine, ulaznice po ovoj ceni biti rasporodate u rekordnom roku.

Najbrži i najuporniji biće u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com, ali i da ih kupe na svim prodajnim mestima u okviru Gigs Tix prodajne mreže.

A evo i nekoliko hitova ove legendarne grupe:





Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP