Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NOVI SKANDAL POTRESAO KRALJEVSKU PALATU

Pijana Kamila napala Kejt Midlton!

Autor: Ekipa Alo! | 25.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Kejt Midlton (32), vojvotkinja od Kembridža, žestoko se obračunala sa maćehom princa Vilijama, Kamilom Parker Bouls (66).

Tabloid  „Globe“ objavio  je da se Čarls i  Kamila razvode, a to bi moglo kraljevsku porodicu da košta 350 miliona  dolara

Tabloid „Globe“ objavio je da se Čarls i Kamila razvode, a to bi moglo kraljevsku porodicu da košta 350 miliona dolara | Foto: AP

Iako uvek sve izgleda idealno kad je kraljevska porodica u pitanju, iza vrata kraljevske palate odvijaju se razne stvari za koje javnost nikad ne sazna. Ali, ovog puta Kamili, supruzi princa Čarlsa, nije bilo važno hoće li neko čuti dok je pretila Kejt Midlton i princu Čarlsu.


Sve je počelo kada je Kejt prebacila Kamili što je nakon svađe s princom Čarlsom otišla na skupoceno krstarenje na luksuznoj jahti o kojem su brujali svi mediji. Vojvotkinja od Kembridža je dodala da bi razvod njihovog trenutno klimavog braka bio preskup jer bi Kamila tad profitirala sa stotinama miliona funti.

Kamila

Kamila


Kamili upućene kritike nisu prijale, pa je, kad je malo popila, izgubila kontrolu. Izjurila je iz palate i vikala na supruga: „Uništiću i tebe i tvoju porodicu!“
Na njenu žalost, u blizini je bilo nekoliko svedoka, koji su sve ispričali medijima.
Osim toga, šuška se da je Kamila ljubomorna na Kejt jer izgleda kao idealna britanska princeza. Javnost je obožava, postavlja trendove kako u društvu tako i u modi, princu Vilijamu je rodila sina, a sad se bavi i humanitarnim radom.

U ovonedeljnom izdanju tabloida „Globe“ objavljeno je da se Čarls i Kamila razvode, a to bi moglo kraljevsku porodicu da košta 350 miliona dolara.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 25.01.2014 09:50h

    Gospodja koja se ponadala da ce biti britanska kraljica/kako god....ako je zena ministra onda je *GOSPODJA MINISTARKA*../ kad-tad,kao *magistra vitae est*,princa Carlsa jos od njegove mladosti...zaboravila je bas to..da moze biti samo ..uciteljica..i da je njena siba danas pre mala za krunu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP