Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

STIŽE

Pirs Brosnan dolazi u Srbiju!

Autor: Blic | 17.04.2013 - 12:06:00h | Komentara: 0

Pirs Brosnan, čuven po ulozi Džejmsa Bonda, dolazi početkom maja u Srbiju gde će snimati film "The November man", projekat koji već dugo želi da radi.

Pirs Brosnan

Dolazi u Srbiju: Pirs Brosnan | Foto: Reuters

Holivudska zvezda će, kako nezvanično saznajemo, 22. aprila sa filmskom ekipom početi snimanje u Crnoj Gori. Već su dogovorene lokacije, a bio je samo problem da se uklope svi termini. Posle toga, ekipa se seli u Srbiju, gde će snimati u Beogradu i verovatno u Novom Sadu.


Film "November man" će režirati Rodžer Donaldson koji je sa Brosnanom sarađivao na ostvarenju "Danteov vrh", a glavnog Pirsovog protivnika će igrati Dominik Kuper.

- Unapred se radujem saradnji sa Dominikom i Rodžerom i nameri da snimimo zaista sjajan film - izjavio je nedavno Brosnan za američke medije.
Radnju filma nosi bivši operativac CIA (Brosnan), koji je pozvan da učestvuje u misiji koja je za nega veoma lična jer mora da se bori protiv svog bivšeg učenika (Kuper) te je upleten u smrtonosnu igru koja uključuje visoke zvaničnike CIA i ruskog predsednika.

Brosnan, šarmantni Irac sa holivudskom karijerom, boravio je ranije u Beogradu, a 1986. godine je snimao film i seriju "Put oko sveta za 80 dana".
Nedavno je izjavio da pamti Beograd kao mesto gde mu je bilo lepo kada je u njemu boravio, iako je u tom periodu života još gradio karijeru.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP