Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OTAC EJMI VAJNHAUS

Pitali su me zašto nisam otkazao koncert u Srbiji (VIDEO)

Autor: Alo.rs | 02.05.2015 - 19:30:00h | Komentara: 1

Mič Vajnhaus, otac tragično preminule zvezde Ejmi Vajnhaus, koji je poslednji nastup imala u Beogradu, pojavljuje se kao jedan od aktera u dokumentarnom filmu o poznatoj pevačici.

Ejmi Vajnhaus spomenik Foto: Profimedia

Mič Vajnhaus pored Ejminog spomenika/ Foto: Profimedia

Ipak, Mič je nezadovoljan kako je dokumentarac, koji bi uskoro trebalo da ima svetsku premijeru, napravljen. Ona kaže da su pokušali da ga predstave u najgorem mogućem svetlu i da je razočaran. 

- Rekao sam producentima da treba da se stide. Rekao sam im da su imali šansu da naprave divan film, a oni su napravili ovo!, besan je otac Ejmi Vajnhaus zbog načina na koji je prepričan život njegove ćerke.


Mič u dokumentarcu tvrdi da njegovoj ćerki nije bila potrebna rehabilitacija, iako su obdukcioni nalazi potvrdili da je Ejmi preminula u 27. godini od prevelike doze narkotika.

- Ejmi se 2005. godine napila a potom je pala i razbila je glavu. Došla je kod mene sa svojim menadžerom, koji mi je rekao da Ejmi mora na odvikavanje. Ali, ona nije pila svakog dana. Više je to bilo klinačko opijanje s vremena na vreme. U filmu sam rekao da njoj nije trebalo odvikavanje tada. Samo što su oni montirali moju izjavu da zvuči potpuno drugačije izbacivši "tada" - tvrdi Mič.

Međutim, niko ne može da ospori da je Ejmi definitivno imala problema. Tome svedoči i snimak sa njenog koncerta u Beogradu, koji je održala mesec dana pre nego što je umrla. Na snimku poznata pevačica izgleda totalno dezorijentisano i pogubljeno i svi su se zapitali ko li ju je uopšte pustio da takva izađe na scenu.


- Pitali su me zašto nisam otkazao nastup u Srbiji. Ja nisam ni bio tu! A njeni menadžeri su rekli da ne mogu da otkažu šou pošto još uvek ne znaju kakav će on biti. Ljudi koji su napravili dokumentarac impliciraju da je bila drogirana. Vi ne znate kakav je ona bila. Ako nešto nije htela, niko je nije mogao naterati na to. Pričali smo sa njom pred početak te turneje i rekli smo joj da će biti teško, ali ona je rekla da će izdržati - kazao je Mič Vajnhaus.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 02.05.2015 22:10h

    velika steta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP