Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVI GA ČEKAJU

Piter Gebrijel nastupa u Beogradu! (VIDEO)

Autor: Blic | 05.09.2013 - 22:00:00h | Komentara: 0

Piter Gebrijel, svetska pop legenda, autor hita “Sledgehammer”, nastupiće u "Kombank areni", 5. oktobra.

 Organizator koncerta, svetska produkcija "Live Nation", odlučila je da premesti nastup Pitera Gebrijela iz Zagreba u Beograd.

Piter Gabrijel

Piter Gebrijel

 Nakon nedavnog objavljivanja reizdanja albuma "So" hvaljenog od publike i kritike, kao i nakon uspešnih nastupa po Severnoj Americi, poznati muzičar je spreman je da turneju “Back To Front” donese i u Evropu. Gebrijel će u "Areni" nastupiti sa originalnom postavkom svog “So” benda, daće presek najboljih delova svoje karijere kao i izvesti sve pesme sa albuma “So”.

Album "So" obiluje hitovima kao što su "In Your Eyes" pesma koja je obeležila film "Say Anything", nezaboravan duet sa Kejt Buš "Don't Give Up" kao i saradnjom sa nizom uglednih muzičara kao što su Lori Anderson, Džim Ker, Bil Lasvel i Najl Rodžers i drugi. Mislim da smo znali i tada da je album odličan. Nisam bio nepoznat umetnik, izamene su bili hitovi poput "Shock The Monkey", "Games Without Frontiers" i "Solsbury Hill", ali nakon svakog hita namerno bih se povukao u senku. "So" je označio kraj ideje da budem neki tip kultnog umetnika sa ivice muzičkih krugova, pogotovo u Americi.

Više nije bilo opcije da zasijam pa da se odmah sakrijem u senci - izjavio je Piter Gebrijel. "Back To Front" turneja startovala je u Americi početkom 2012. godine i dobila fantastične kritike i od fanova i od muzičara, a Gebrijel je ponovno okupio staru postavku benda.
Ulaznice za koncert 5. oktobra biće u prodaji od petka, 6. septembra po cenama od 3.500 do 5.500 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP