Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

JEDVA ČEKA

Piter Gebrijel sutra u Kombank areni!

Autor: Tanjug | 04.10.2013 - 15:00:00h | Komentara: 0

Jedna od najvećih živih pop-zvezda Piter Gebrijel nastupiće sutra prvi put pred beogradskom publikom, u okviru turneje "Back to front 2013", organizovanoj povodom 25. godišnjice izlaska njegovog najpoznatijeg i najtiražnijeg albuma "So".

Publika će na dvočasovnom koncertu u Kombank areni imati priliku da čuje najveće Gebrijelove hitove - sve numere sa albuma "So" i neke od najprepoznatljivijih pesama iz njegove tri decenije duge karijere.
Set listu "Back to Front" turneje čini više od 20 pesama, a program je podeljen na uvodni, akustični deo, i nastup sa čitavim bendom, u kojem su, između ostalih, njegovi najverniji saradnici: basista Toni Levin, bubnjar Manu Kače i gitarista Dejvid Rods.

Piter Gabrijel

Piter Gabrijel

 Među pesmama koje će Gebrijel izvesti u Beogradu biće "Come Talk To Me", "Digging In The Dirt", "Secret World", "Games Without Frontiers", "Solsbury Hill", "Sledgehammer", "Biko". Koncert u Beogradu nije bio prvobitno planiran na kalendaru turneje, jer Gebrijel je trebalo da 5. oktobra nastupi u Zagrebu. Međutim, zbog bankrotstva lokalnog promotera koncert je izmešten na najbližu alternativnu lokaciju, tako da se u subotu Kombank areni može očekivati i veliki broj fanova iz Hrvatske.

Neplanirano višenacionalna publika biće pravi ambijent za nastup jednog od najvećih mirovnih aktivista među muzičarima i dobitnika prestižnog priznanja Nobelovog komiteta "Čovek mira".  Piter Gebrijel je ljubitelj balkanskih narodnih muzičkih motiva, a neki muzičari iz regiona, poput Zdravka Čolića, Slobodana Trkulje i Džibonija, snimali su svoje materijale u njegovom studiju u Velikoj Britaniji.
Ulaznice za koncert u prodaji su po cenama od 3.500 do 5.500 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" šopping centra i putem sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP