Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ANDRIĆGRAD NA NOGAMA!

Pogledajte: Đoković kod Kusturice! (FOTO)

Autor: Beta | 30.01.2014 - 18:00:00h | Komentara: 5

Teniser Novak Đoković danas je posetio Andrićgrad, gde mu je režiser Emir Kusturica uručio zlatnik i ključeve Kamengrada.

Kusturica je Đokivića proveo proveo Ulicom Mlade Bosne, a potom su posetili bioskop "Doli Bel" i hram Svetog cara Lazara.
- Kao pripadnik srpskog naroda osećam se odgovornim prema Kusturici, koji je ovde načinio svoje životno delo, i prema načinjenom, što me obavezuje da učestvujem u ovom projektu da bi se sačuvala srpska kultura, identitet i koreni našeg naroda - rekao je Đoković novinarima u Andrićgradu.
On je poručio da je Andrićgrad "dragoceno mesto", kao i da će Andrićev institut čuvati srpsku istoriju i kulturu, navodeći da bi mu bila velika privilegija da bude deo tog Instituta.
Kusturica je kazao da je Đoković "svetosavski podvižnik, koji najkomplikovanije situacije na sportskom terenu i životu rešava na najpametniji način".
U crkvi Svetog cara Lazara Đokoviću je sveštenik Sredoja Andić poklonio ikonu Presvete Bogorodice, a uručen mu je i poklon penzionera Tomislava Neškovića iz Novog Goražda - ćuprija na Drini od drveta.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 30.01.2014 18:18h

    За крст часни и слободу златну!

  • Boban Vreme: 30.01.2014 18:52h

    Jej mu Andricgrad dedovina, Kusta, kao Brega svojata i prima u tudoj kuci.

  • makedonac Vreme: 31.01.2014 08:17h

    Prošle godine je moja ćerkica bila na ekskurziji, pa su po planu deca obišla i Mokru goru i Kusturičino zdanje. Imala su tu "sreću" da vide Kusturicu u restoranu pa su otišla do njega po autogram. Drsko ih je oterao! Toliko o tom "velikosrbinu" i čoveku moj Mitrofane...

  • Uncas Vreme: 31.01.2014 08:59h

    Kusta NIJE tajkun,kriminalac,uterivač dugova,"čovek iz senke",nije u vezi sa straletama....A zato mi jesmo tupavi i primitivni i dovoljno prosti da pljujemo Svakog ko nije takav....Nama upravo trebaju Đubrad da su na naslovnim stranama i TVu.....Kakvi smo zaostali....

  • Vitez Vreme: 31.01.2014 10:25h

    Nije mu dedovina, ali oni čija je bila dedovina su pustili da propada. Neće Kusta ništa odneti u grob sve će to ostati nama. Pozdravljam sve one koji su i jedan kamen ugradili, dosta mi je više ovih koji samo pričaju a ništa konkretno nisu uradili za Srbiju već za sebe. Od velikih bogataša se očekuju Zadužbine a nešto ih ne vidim.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP