Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

VREMEPLOV DŽESIKE ALBE:

Pogledajte kako je izgledala pre 20 godina! (FOTO)

Autor: Svet Plus | 08.02.2014 - 18:30:00h | Komentara: 0

Među svetskim zvezdama sve više preovlađuje trend objavljivanja "vremeplov" fotografija, te je istom podlegla i Džesika Alba koja je pokazala fanovima kako je izgledala pre više od 20 godina.

Džesika Alba

Tridesetdvogodišnja Džesika Alba svakako važi za jednu od najlepših žena Holivuda. Proglašavana je najseksepilnijom ženom sveta, krasila naslovnicu Plejboj magazina, muškarci su gubili glavu za njom, a ono što najviše doprinosi njenom statusu fatalne žene jeste upravo njena - prirodnost.


Naime, seksepilna brineta prosto pleni svoijm prirodnim izgledom, te se uopšte ne može opaziti da je u njenom seksepilu "udeo uzeo i hirurški nož". A tome u prilog govore i fotografije koje je Džesika rado podelila sa svojim fanovima, a koje prikazuju nju od pre više od 20 godina.
Zapravo, prosto je frapantno koliko je tadašnja Alba nalik ovoj sadašnjoj. Minijaturna verzija atraktivne glumice upravo je to - njeno mini izdanje! Izraz lica, usne, kosa... sve je takoreći identično!
Inače, Alba je sada ponosna mama dve devojčice i ponosna na svoj savršeni brak sa producentom Kešom Vorenom. Ona i njen suprug uskoro će proslaviti šestogodišnjicu svog braka, a upoznali su se i svoju vezu otpočeli 2004. godine, i to na snimanju filma "Fantastična četvorka", na kojem je Voren radio kao asistent režije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP