Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OTERALA JE U SMRT

Polusestra Džulije Roberts u oproštajnom pismu ocrnila glumicu!

Autor: Story.rs | 13.02.2014 - 17:15:00h | Komentara: 1

Nova saznanja nakon smrti polusestre slavne glumice, Džulije Roberts, otkrivaju ružnu stranu njihove porodice. Naime, pre nego što je počinila samoubistvo, Nensi je iza sebe ostavila pismo na pet stranica, u kojem opisuje kako su je majka i sestra oterale u smrt

Džulija Roberts  izabrala je  haljinu modnog  dvojca D   G

Sestra je nije volela: Džulija Roberts  | Foto: Reuters

Nakon što je objavljeno da je polusestra Džulije Roberts preminula zbog predoziranja, u javnost su izašle nove pojedinosti o njihovom odnosu. Nensi Mots počinila je samoubistvo jer više nije mogla da trpi izolaciju i ignorisanje od svoje porodice.
Džon Frasčeti, bliski prijatelj Nensinog verenika, za Daily Mail je otkrio da su za njeno samoubistvo krive Džulija Roberts i njena majka Beti Lou Mots. Nensi je iza sebe ostavila i poduže pismo opisujući odnos sa slavnom polusestrom.
- To je definitivno bilo samoubistvo. Ona je napisala pesmo na pet stranica, a tri pune stranice su bile o tome kako ju je sestra Džulija toliko izbezumila da je morala da se ubije. Porodica ju je ignorisala poslednjih pola godine i zbog toga je pala u depresiju - ispričao je Džon.
Prema najnovijem izveštaju, Nensi je mrtvu pronašao verenik u kadi stana u kojem je čuvala kućnog ljubimca. Pored nje je pronađeno i mnogo opasnih lekova, pa kako bi se saznalo šta je tačno konzumirala, potrebno je da se sačekaju rezultati nalaza, koji će biti gotovi za nedelju dana.
Tokom godine, Nensi Mots je objavljivala dosta uznemiravajuće statuse na svom Twitter-u, koji su kasnije izbrisani, na nagovor Džulije Roberst, kako ne bi naškodili njenom ugledu.
- I tako je moja sestra rekla da joj više ne treba ljubavi uz toliko obožavatelja i novih prijatelja. Samo da znate, američka ljubimica je najveća K***A - napisala je Nensi jednom prilikom na Twitter-u.
- Želite zaista da obožavate nekog toliko okrutnog? Čak nije ni toliko dobra glumica. Jesi li srećna što si me potpuno SJ****A? - bio je jedan od mnogih twittov-a upućeih Džuliji, a jedan od poslednjih je bio upućen porodici.
- Moja vlastita porodica me je napustila - napisala je Nensi.
Poslednji komentari
  • NINA Vreme: 13.02.2014 19:19h

    Nije zena luda da kao ovde kod nas gaji trutove. Tamo se od malena uci da budes samostalan. Izgleda da cim si bogat i poznat treba da izdrzavas sve poltrone u porodici.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP