Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KEJT MIDLTON ODLUČILA DA SE PORODI NA SPECIFIČAN NAČIN

Porođaj pod hipnozom!

Autor: Ekipa Alo! | 14.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Naslednik britanske krune biće najverovatnije rođen pod hipnozom! Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, kako prenose britanski mediji, razmatra brojne mogućnosti za porođaj, a među njima je i hipnoza, kojom se eliminišu bolovi i muke koje ovaj postupak neminovno nosi sa sobom!

Vojvotkinja od Kembridža vežba prenatalnu jogu i plivanje,  ne bi li povećala fleksibilnost svojih mišića zbog porođaja

Vojvotkinja od Kembridža vežba prenatalnu jogu i plivanje, ne bi li povećala fleksibilnost svojih mišića zbog porođaja

Hipno porođaj bi trebao da je oslobodi od bolova bez upotrebe lekova. Zagovornici ove tehnike kažu da to pomaže da žene svojim umom preuzmu kontrolu nad porođajem i nauče tehnike koje omogućavaju proizvodnju oksitocina, hormona koji bolovima stimuliše matericu.

Ipak, one koje se odluče za ovu tehniku mogu da koriste sredstva protiv bolova, kao što su epidural i razne injekcije, ali većina je izjavila da im nisu bili potrebni nikakvi dodatni oblici anestezije. Osim što će se opredeliti za ovakav način porođaja, Kejt je počela da vežba i prenatalnu jogu, koja povećava fleksibilnost mišića.

- Kejt razmatra mnoge opcije, pa i ovu. Prirodna hipnoza je opcija koja se pojavila i ona sada o tome mnogo čita i raspituje se, pošto su neke od njenih prijateljica isprobale tu metodu i kunu se u uspešnost - rekao je izvor blika prinčevskom paru.

Portparol Bakingemske palate izjavio je da je Kejt Midlton svesna da priče kruže medijima, ali je odbio da ih potvrdi ili demantuje.
- Smatramo da je u pitanju radostan događaj i da neke stvari treba da ostanu privatna stvar vojvotkinje - rekao je portparol.
Porođaj se očekuje sledećeg meseca.

Beba kao podstrek za ekonomiju

Britanski zvaničnici se nadaju da će rođenje bebe, princa Vilijema i vojvotkinje Kejt, predstavljati podstrek za ekonomiju Velike Britanije, pošto srećne okolnosti najčešće podstiču kupovinu, a u ovom slučaju i nacionalni ponos.
- Kraljevska groznica je sada intenzivnija, zapravo. U vreme krize, kada je finansijska depresija, ljudi traže neki odušak - rekla je Polin Meklaren, profesorka marketinga i istraživanja tržišta na londonskom koledžu Rojal Holovej.
 

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 15.06.2013 16:49h

    da se ja pitam ,porodila bi se ona u shtali

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP