Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

STIŽE I KOD NAS

Premijera dokumentarnog filma Džastina Bibera u Beogradu

Autor: Blic | 09.01.2014 - 23:38:00h | Komentara: 1

Premijera dugo očekivanog dokumentarnog filma o pevaču Džastinu Biberu, megapopularnoj muzičkoj zvezdi iz Kanade, „Justin Bieber’s Believe“ održaće se u okviru "Teens night" događaja 22. januara...

Džastin Biber

Džastin Biber

Ovaj neverovatni film će vam dati intiman pogled na turneju "Believe" (Verovati), Džastina Bibera, rasprodatu širom sveta. Ne samo da ćete biti u prilici da doživite vizuelni spektakl uz koncertne snimke Džastinovih najvećih hitova, već ćete dobiti i specijalnu priliku da zavirite u bekstejdž i posvedočite kako je organizovana i sprovedena cela turneja.
Film nudi i ekskluzivan pogled na Džastinov život van scene. Pratite Džastinov put od gubitnika koji je sanjao da svira na Madison Skver Gardenu do najveće pop zvezde, koja je postao danas.
Ovaj film je režirao Džon Ču, koji je režirao i prvi Džastinov dokumentarni film “Never Say Never” (Nikad ne reci nikad), a koji nažalost nije bio prikazivan u našoj zemlji. Svi obožavaoci Džastina Bibera, takozvani Belieberi, su učestvovali u velikoj kampanji koja je zaživela na društvenim mrežama, gde su glasanjem pokušali da izbore prikazivanje filma u svojoj zemlji.
Poslednji komentari
  • Gogi Vreme: 10.01.2014 07:10h

    Postacu gej zbog njega toliko mi se svidja bas ima harizmu i faca je Justineeee volimo te i ti si idol nas mladih i cela moda mladih u Srbiji je tvoja kopija ! Hocemo koncert u Beogradu sto pre ..... love justine

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP