Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

U LONDONU ODRŽANA DODELA BRTANSKIH FILMSKIH NAGRADA

Princ bez Kejt na crvenom tepihu! (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 18.02.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

Nije on kriv što ga svi vole! Princ Vilijam je bio glavna zvezda dodele britanskih filmskih nagrada (BAFTA), koja je održana u Londonu u prisustvu brojnih holivudskih velikana.

Princ i  Amanda  Beri,  direktorka  Bafta

Princ i Amanda Beri, direktorka Bafta | Foto: Reuters

Neki bi pomislili da će Vilijam zadržati distancu, međutim, od prvog pojavljivanja na crvenom tepihu do kraja večeri bio je sve samo ne uštogljeni pripadnik kraljevske porodice. Vilijam se na crvenom tpihu pojavio u crnom odelu sa belom košuljom i crnom mašnom, a društvo mu je pravila Amanda Beri, direktorka BAFTA.

Kristijan Bejl  i naša Sandra Blažić

Kristijan Bejl i naša Sandra Blažić | Foto: Reuters

Nagradu posvetila Filipu!


Kejt Blanšet, koja je dobila nagradu za ulogu u filmu „Blue Jasmine“, održala je emotivan govor na bini, a nagradu je psvetila Filu Hofmanu, kolegi koji je nedavno preminuo od prevelike doze heroina.
„Fil, druže, ovo je za tebe. Nadam se da da si ponosan“, rekla je kroz suze Kejt i pogledala nagore.

Njegova supruga Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, ostala je kod kuće da čuva malenog princa Džordža, koji još nema ni godinu dana.

Princ je na crvenom tepihu imao vremena da proćaska i rukuje se sa obožavateljima, kao i da podeli autograme. Delovao je poput prave holivudske zvezde, a na crvenom tepihu se zadržao dobrih 15 minuta.

Njegovi telohranitelji su ga strpljivo čekali pre nego što su ušli unutra. Dodela nagrada, 67. po redu, održana je u Kraljevskoj operi u Londonu.

Petak za princa

Petak za princa

Uma Turman i Leonardo Dikaprio su pitali organizatore šta da rade kada se princ pojavi. Kada im je rečeno da ništa posebno nije predviđeno i da je red da ustanu, oni su odahnuli.
„Sjajno! Toliko sam uzbuđena što ću upoznati princa“, rekla je Uma.

Za razliku od oca i bake, koji su ovu svečanost ranije diskretno pratili iz lože, princ Vilijam je seo u partner, i to u prve redove. Na samom otvaranju ga je pozdravio reper Tini Tempa, koji mu je bacio „petaka“, na šta je princ odgovorio.

I Niki Lauda  na crvenom  tepihu!

I Niki Lauda na crvenom tepihu! | Foto: Reuters

 
„Helen je ekstremno talentovana britanska glumica koju bi trebalo da zovem ‚baka‘”, rekao je princ Vilijam za Helen Miren, koja je 2006. dobila prestižnu nagradu za glavnu ulogu u filmu „Kraljica“.

Šest nagrada za „Gravitaciju“!

Nagrade BAFTA su dodeljene u 23 kategorije. Najuspešniji je bio film „Gravitacija“ sa Sandrom Bulok i Džordžom Klunijem, koji je dobio čak šest priznanja. Međutim, nagradu za najbolji film dobio je film „12 godina ropstva“.
„Dok mi ovde sedimo, u svetu živi 21 milion robova. Nadam se da za 150 godina zbog naše ambivalencije neće biti reditelja koji će snimiti film o ropstvu“, rekao je reditelj Stiv Mekvin dok je primao nagradu.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP