Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NAJPOZNATIJI PAROVI KOJI (PRE)DUGO OPSTAJU ZAJEDNO

Prkose logici šoubiznisa!

Autor: Ekipa Alo! | 04.03.2013 - 08:05:00h | Komentara: 0

Razvodi u svetu slavnih svakodnevna su pojava, na koju se sve manje ljudi osvrće. Ali, u šoubizu već godinama, pa i decenijama, opstaju neki brakovi za koje su gotovo svi u prvom trenutku mislili da neće biti dugog veka. Predstavljamo vam najpoznatije parove koji još odolevaju zubu vremena.

Melani i Antonio

Melani i Antonio | Foto: Reuters

Melani Grifit i Antonio Banderas
Oboje su, kada su se sreli, bili u brakovima. Naravno, s drugim osobama. Zaljubili su se na snimanju filma i svi su pretpostavljali da je u pitanju samo prolazna romansa jer, “pobogu, šta će zavodnik s jednom matorkom?” Iako se sve češće šuška da je on vara, i dalje su zajedno.

Bekamovi

Bekamovi | Foto: Reuters


Dejvid i Viktorija Bekam
Kombinacija sportske i pop superzvezde na prvi pogled, recept je za buran razvod! Ipak, oni su u braku 13 godina i imaju četvoro dece. Štaviše, ne postoji nijedna vest u kojoj se pominje da je bilo ko od njih neveran. A kako izgledaju kada su zajedno, takva vest bi delovala kao bomba.

Bil i Hilari

Bil i Hilari | Foto: AP

 
Bil i Hilari Klinton
Par za koji je čitav svet bio ubeđen da će se rasturiti posle Bilove afere sa Monikom Levinski! Iako su mediji tada licitirali da će do razvoda doći odmah po okončanju mandata predsednika SAD, ispostavilo se da je politika iznad svega.

Gven Stefani i Gavin Rosdejl

Gven Stefani i Gavin Rosdejl | Foto: Reuters


Gven Stefani i Gavin Rosdejl
Kada su se upoznali on je bio veća zvezda, ali su se u međuvrmenu uloge promenile. Ona je danas megazvezda, a njega gotovo i da nema na sceni. Iako se u takvim situacijama kao po pravilu dešavaju razvodi, ispostavilo se da on odlično podnosi ulogu manje poznatog člana familje.

Hajdi Montag i Spenser Pret
I u ovom slučaju svi su mislili da je brak od starta osuđen na propast. Štaviše, da je sklopljen samo radi publiciteta. Njihovi bračni problemi bili su glavna vest u trač rubrikama, zbog čega se Beverli Hils i dalje ne može načuditi koja ih to sila drži zajedno.

Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Jr.
Brak sklopljen na brzinu, naročito ako su u pitanju dvadesetogodišnjaci, po svakom logičkom holivudskom pravilu ne može i ne sme da traje dugo. Ipak, Sara i Fredi su u međuvremenu dobili i bebu i proveli deceniju zajedno.

Bono i Elison Stjuart
Isti slučaj kao i Bon Džovijev. Jednako nerazumljiv tračarama iz sveta džet-seta.

Entoni Vajner i Hjuma Abedin
Podjednaka misterija. Tabloidi ne shvataju šta ih drži zajedno. I zašto?

Iman i Dejvid Bouvi

Iman i Dejvid Bouvi | Foto: AP


Dejvid Bouvi i Iman
Rok zvezda i supermodel. Recept za katastrofu. Posebno kada se često pominju njegove homoseksualne sklonosti. Ali, oni takve priče očigledno ne primećuju...

Nasuprot nepisanim pravilima svetskog džet-seta, brakovi pojedinih megazvezda, poput rokera Džona Bon Džovija, traju impozantno

Nasuprot nepisanim pravilima svetskog džet-seta, brakovi pojedinih megazvezda, poput rokera Džona Bon Džovija, traju impozantno | Foto: AP

Džon Bon Džovi i Dorotea Harli

Ona je njegova ljubav još iz školskih dana. Venčali su se, za holivudske prilike, u pretprošlom veku - davne 1989. I još su zajedno! Iako je on standardno na listama najpoželjnijih muškaraca.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP