Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

TAMNA STRANA SLAVE

Proganjali poznate - sa motivom da ubiju

Autor: Blic | 21.06.2014 - 11:30:00h | Komentara: 0

Zvezde žive privilegovanim životom, sa puno novca i statusa. Sa tim dolaze i fanovi jer bez njih karijera ne traje dugo, a sa fanovima dolaze i progonitelji koji u nekom trenutku dobiju motiv da ubiju!

Džon Hinklej pokušao da ubije

Regana zbog Džodi Foster:

Džodi Foster bila je zvezda od ranog detinjstva, kada je snimila nekoliko reklama. Sa 14 godina dobila je glavnu ulogu u filmu "Taxi driver", gde je glumila prostitutku. Tada njene muke počinju. Od tog trenutka Džon počinje da je uhodi, tako što je posećivao i fakultet gde je studirala.

Džon Hinkli

Džon Hinkli | Foto: Profimedia

U početku joj je slao ljubavna pisma i uznemiravao je telefonom. Njegova opsesija glumicom išla je toliko daleko da je pokušao da izvrši atentat na predsednika Regana (1981) jer je bio ubeđen da je on zaljubljen u Džodi. Nakon suđenja, poslali su ga na lečenje.

Davnet Najt pretila je

Ketrin Ziti Džons da će je iseći na komade:

Glumica Ketrin Zita Džons proživela je pakao nakon udaje za Majkla Daglasa. Naime, par je počeo da se viđa 1999. godine, a godinu dana kasnije ljubav su krunisali brakom. Tada, glumica postaje meta Davnet Najt. Ona je tad Ketrin videla kao neku vrstu pretnje i suparnice, s obzirom na to da je bila zaljubljena u Daglasa, pa je počela da glumici da šalje preteće poruke.

Davnet Najt

Davnet Najt | Foto: Profimedia

U jednoj od njih, napisala je kako će je iseći na komade i njene delove baciti psima kao hranu. Davnet se nije smirivala, već je nastavila sa pretnjama. Nakon što je glumački par prijavio pretnje, Daglas je svedočio na sudu u korist svoje supruge.

Robert Hoskins pretio da će prerezati vrat Madoni:

Muke pop ikone Madone počele su 1996. godine, kada je postala meta Roberta Hoskinsa. Madonin progonitelj otišao je u bukvalnom smislu do velikih visina kako bi došao do pevačice.

Robert Hoskins

Robert Hoskins | Foto: Profimedia

On se popeo na zidove Madoninog imanja i čak je pretio da će joj prerezati vrat ako ne pristane da se uda za njega. Zbog ovih pretnji, odslužio je kaznu od 10 godina, a zatim je proveo i neko vreme u prishijatrijskoj bolnici.

Robert Bardo progonitelj i ubica Rebeke Šefer:

Rebeka je kao tinejdžerka bila model, a kasnije je uplovila u glumačke vode. Robert je postao opsednut ovom lepoticom. Progonio je čak tri godine, ali kako mu ona nikada nije davala povoda za romansu, rešio je da je ubije. Nakon što joj je poslao mnogobrojna pisma, jednom je došao i do studija gde je Rebeka snimala film, naoružan sa nožem, međutim, obezbeđenje ga je sprečilo.

Robert Bardo

Robert Bardo | Foto: Profimedia

 Nakon toga, nije se zaustavio već je unajmio privatnog detektiva i saznao adresu gde glumica živi. Pojavio se kod nje u domu i ubio je. Osuđen je na doživotnu robiju, a nakon toga promenjen je zakon u Kaliforniji o uhođenju.

Mark Čepmen, idolopoklonik i ubica Džona Lenona:

Kod legende Džona Lenona priča o uhođenju tragično je završena 8. decembra 1980. godine, kada je Mark Dejvid Čepmen ubio pevača ispred njegove kuće.

Mark Dejvid Čepmen

Mark Dejvid Čepmen | Foto: Profimedia

Najbizarnije od svega je da mu je Lenon dao autogram nekoliko sati pre toga. Čepmen je osuđen na 20 godina zatvora.

Grim Leruž uhodio je Aleksa Rodrigeza:

Aleks je bio zvezda njujorkških Jenkija i bio je jedan od najboljih bejzbol igrača svih vremena. Grim je prvobitno ispisao preteće poruke ispred tadašnjeg stana igrača.

Aleks Rodrigez

Aleks Rodrigez u društvu supruge | Foto: Profimedia

Do kulminacije je došlo kada je Grim utrčao na teren u sred Aleksove utakmice


Vilijam Peter Stanfild uhodio Pamelu i njene sinove:

Uhoda i beskućnik Vilijam Peter Stanfild prešao je sve granice kako bi se pojavio pred školom koju pohađaju sinovi Pamele Anderson.

Sa ovakvim  telom i izazovnim  poziranjem lako  može da dođe do novca: Pamela  Anderson

Sa ovakvim telom lako je privući manijake: Pamela Anderson

On je dolazio pred Pamelin dom i bio na mnogim mestima na kojima se ona pojavljivala. Sud mu je 2004. zabranio da joj se približava.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP