Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVUDA JE

Psaj postao stripski junak!

Autor: Tanjug | 01.05.2013 - 11:44:00h | Komentara: 0

Priča o senzaciji iz Južne Koreje, reperu Psaju i njegovom globalnom uspehu koji je postigao uz pomoć numere "Gangnam Style" ovekovečena je u stripu "Fame:Psy".

Psaj

Psaj | Foto: youtube

Strip koji se od danas nalazi u prodaji u SAD i Južnoj Koreji fokusira se uglavnom na numeru "Gangnam Style" koja je odvela Psaja u sam centar svetske slave, a spot za numeru postao je najgledaniji video na kanalu Ju tjub sa preko 1,5 milijardi pregleda, prenele su agencije.

"Da li je on pao sa neba? Da li se izdigao iz središta zemlje?", ovim rečima počinje strip, sa ilustracijama Psaja koji igra svoj poznati "konjski ples".
"Bio je kraj leta 2012., kada je malo poznati azijski reper postavio svoj spot na Ju tjub, a on je doživeo eksploziju popularnosti", nastavlja se priča o Psaju na stripu od 26 stranica koga je objavio američki izdavač "Bluvoter prodakšns" i južnokorejska firma "able".

Takođe, u stripu je obuhvaćen i period kada je Psaj imao samo karijeru u Južnoj Koreji, o počecima pravljenja spota i konjskog plesa, slavi koja je usledila, a uključuje i scene kada Psaj uči Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Ban Ki Muna da igra popularni ples i konjski ples u izvođenju predsednika SAD-a Baraka Obame.

Priča se završava sa izdavanjem Psajevog novog spota "Gentleman" koji je izašao u javnost prošlog meseca. Video ima oko 260 miliona pregleda na Ju tjubu nakon što je oborio prethodni rekord u pregledima u prvom danu postavljanja na taj kanal, a zauzeo je peto mesto na Bilbordovoj Hot 100 listi prošle nedelje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP