Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DŽORDŽ MAJKL OTVORIO DUŠU POVODOM NOVOG ALBUMA

Pušio sam 25 džointa dnevno!

Autor: Ekipa Alo! | 17.03.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Džordž Majkl je konačno odlučio da izda novi album. „Symphonica” će danas ugledati svetlost dana, a tim povodom popularni pevač dao je veliki intervju za britanski „Dejli mejl”, u kojem je pričao ne samo o novom projektu već i o manje poznatim detaljima iz života i karijere koji su mu promenili poglede na život. Između ostalog, i to da je pušio više od 25 džointa dnevno.

Džordž Majkl

Džordž Majkl | Foto: AP

- Održavali su me srećnim i normalnim. Ali odlučio sam da promenim svoj život i nisam pipnuo marihuanu duže od godinu i po dana - objasnio je pevač koji je 2010. godine osuđen na osam nedelja zatvora, jer je pod uticajem kanabisa izazvao saobraćajnu nesreću.


- Znam da sam zaslužio tu kaznu. Rekao sam sebi: „Pogni glavu i odradi to!”. Ali nije bilo lako - rekao je on i dodao da je mnogo vremena proveo čitajući pisma i razglednice koje su mu slali fanovi.

- Oduševila me je ta ljubav i podrška. Mnogo su mi značili - rekao je popularni pevač i dodao da je, pre nego što je pušten na slobodu, posle četiri od osam dosuđenih nedelja, dao autogram svakom čuvaru i zatvoreniku. Iste godine je zaglavio u bolnici zbog jake upale pluća, zbog koje se čak i uplašio za svoj život.

- Umalo me je ubila. Na nekom podsvesnom nivou to je bilo zastrašujuće i mislim da se verovatno nikada više neću osećati sigurno u životu. Tih nedelja sam osećao strašnu krivicu zbog porodice i prijetalja, koji nisu znali da li ću preživeti. Sada, kada pogledam na sve to, mogu da kažem da me je taj događaj umalo uništio - rekao je Majkl. A onda je 2013. usledio najbizarniji događaj u njegovom životu - prilikom sudara je pri brzini od 110 kilometara na sat ispao iz automobila!

- Bio je to veoma nesrećan incident, ali sam ga, hvala bogu, ostavio iza sebe - rekao je pevač koji još nosi ožiljke od te nesreće.

Najveći skandal desio se 1998. godine, kada ga je u Los Anđelesu u javnom toaletu uhapsio policajac na tajnom zadatku, posle čega je javno priznao da je gej.

- Desilo se šta se desilo. nisam planirao da na taj način saopštim javnosti da sam gej, jednostavno se dogodilo - rekao je Majkl, dodavši da je presrećan zbog novog albuma.

- Osećam se veoma pozitivno zbog toga - rekao je i dodao da je u pitanju kolekcija njegovih omiljenih pesama.

Džordž Majkl je tokom karijere prodao više od 115 miliona albuma, što sa bendom „Wham!”, što solo.

Dajana i Majkl

Dajana i Majkl

Dajana bi bila srećna zbog Vilijema i Kejt

Džordž Majkl je bio veliki prijatelj sa pokojnom princezom Dajanom i, kako kaže, mnogo mu nedostaje.
- Iako sam snimio specijalnu verziju pesme „You and I” Stivija Vondera, kao svadbeni poklon za princa Vilijema i Kejt Midlton i poslao im CD uvijen u najkraljevskiji papir koji sam mogao da pronađem, nisam u nekom kontaktu s prinčevima. Mislim da bi Dajana bila veoma srećna zbog Vilijema i Kejt - rekao je Majkl.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP