Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

HUMANITARNO GALA VEČE

Put u svemir sa Dikapriom za 1,2 miliona dolara

Autor: Tanjug | 24.05.2013 - 10:28:00h | Komentara: 0

Put u svemir sa holivudskim glumcem Leonardom DiKapriom plaćen je 1,2 miliona evra (1,5 miliona dolara) na humanitarnoj gala večeri organizovanoj tokom filmskog festivala u Kanu. Na jubilarnoj, 20. humanitarnoj gala večeri, koju organizuje Fondacija za istraživanje AIDS-a, amfAR, Dikaprio se pojavio kao misteriozni gost koji će pobednika aukcije pratiti na putu u svemir.

Slab je na manekenke: Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio

Glumica Šeron Stoun rekla je da će pobednik aukcije provesti tri dana sa Dikapriom na obuci u Nju Meksiku pre nego što letelicom Virdžin Galaktika odleti u svemir.


"Ne pruža vam se svakog dana prilika da odete u svemir sa zgodnim glumcem", rekla je Stoun, obučena u usku belu haljinu sa zlatnim porubom.
Nadmetanje je počelo sa milion evra. U aukcijskoj brošuri za dogadjaj koji je sinoć organizovan u luksuznom Hotelu du Kap Eden Rok u blizini Kana, navodi se da će Dikaprio i pobednik biti medju prvih 1.000 ljudi koji će otputovati u kosmos.

Pobednik Vasilij Kljukin, 37, Rus koji živi u Monaku rekao je da je uvek želeo da ode u svemir.

"Želeo sam da budem smeo", rekao je Rojtersu Kljukin koji se bavi prodajom nekretnina. "Sada ću definitivno morati da se odreknem cigareta!". Posle uspešnog nadmetaja Kljukina, koji je za 400.000 evra kupio zlatnu i dijamantsku ogrlicu, Stounova je rekla da su dostupne još dve karte za let u svemir čime je prikupljeno još 1,8 miliona evra. Na aukciji je ukupno prikupljeno 25 miliona evra, za razliku od prošle kada je skupljeno 11 miliona.

Gala večera amfAR-a je najveći događaj za prikupljanje sredstava u Kanu. Domaćica prve večeri pre 20 godina bila je holivudska diva Elizabet Tejlor.
Sinoćnjoj aukciji prisustvovali su glumci i članovi kanskog žirija Nikol Kidman i Kristofer Volc, pevačice Kajli Minog i Dženet Džekson i glumci Edrijen Brodi, Džesika Častejn i Goldi Hon.

Na večeri su pevali Širli Besi i britanski pop bend "Duran Duran". Među drugim predmetima na aukciji su bile karte za holivudske događaje, slika Dejmijena Hersta, porodični portret Eni Libovic, prilika da se igra u četiri filma i privatni nastup Sajmona Le Bona i Džona Tejlora iz grupe "Duran Duran".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP