Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

STIŽU NA ROCK@EXIT

Queens of the Stone Age najavljuju spektakl u Srbiji!

Autor: A. O. | 02.06.2014 - 12:50:00h | Komentara: 0

Pravo sa najvećih evropskih festivala za manje od deset dana Queens of the Stone Age po prvi put nastupaju u Srbiji!

Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

Uoči festivala ROCK@EXIT koji će 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, članovi Queens of the Stone Age fanovima u Srbiji poručili:
- Jedva čekamo da nastupimo u Srbiji, dobro se naoštrite jer vas čeka žestoki rokenrol!
Pored Queens of the Stone Age, na Rock@EXIT festivalu nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor. Očekuje se da će zbog velikog interesovanja promo ulaznice po ceni od 1.499 dinara biti prodate u narednih nekoliko dana, nakon čega će cena ulaznica biti 1.999 dinara. Na dan festivala ulaz na Rock@EXIT iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.
Queens of the Stone Age pre nepunih deset dana otpočeli su svoju evropsku turneju kao hedlajneri portugalske verzije festivalskog giganta Rock In Rio i čuvene španske Primavere. Setlista dosadašnjih nastupa, između ostalih, obuhvata i takve hitove poput No One Knows, Go With a Flow, Make It Wit Chu , My God Is The Sun, Little Sister, …Like Clockwork, I Set By the Ocean,… Direktno sa bina najvećih evropskih festivala, Queensi stižu 11. juna na glavnu binu najboljeg evropskog festivala, čime će i zvanično otpočeti velika letnja EXIT avantura!
GRATIS ULAZNICE ZA ROCK@EXIT U OKVIRU AKCIJE 5+1, KAO I ZA KUPCE EXIT ULAZNICA
Podsećamo ljubitelje EXIT festivala da je akcija 5+1 produžena do petka, 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, uz uslov prethodne registracije. Pored toga, u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u fond za ugrožene od poplava. Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara
Takođe, svi kupci kompleta ulaznica za EXIT ili EXIT avanturu koji su kartu kupili u period od 4. aprila do 5. juna u ponoć, mogu da se registruju za ROCK@EXIT festival. Registracija ovih kupaca, kao i kupaca u okviru akcije 5+1 počinje u subotu 7. juna od 14h i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59h putem sajta www.gigstix.com/qotsa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP