Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ŠTA ĆE MU REĆI TEK KOLEGINICE

Rasel Krou naljutio feminstkinje svojom izjavom o glumicama!

Autor: Agencije | 06.01.2015 - 17:00:00h | Komentara: 0

Čak 62 odsto dobitnika Oskara u kategoriji najbolje glumice ima manje od 35 godina, dok je samo 14 odsto u kategoriji za najboljeg glumca, rezultat je statistike.

Rasel Krou

Rasel Krou | Foto: AP

Generalno gledajući, u holivudskim filmovima mnogo je više muškaraca, ali kad se govori o starijim glumcima i glumicama, muškarci uverljivo dominiraju, prenose elektronski mediji.
Kada se na sve to doda i podatak da su glumice slabije plaćene, kada se uzme u obzir ko je na čelu studija postaje jasno zašto je na velikim ekranima moguće videti mnoštvo muškaraca i mladih lepotica, a vrlo malo žena u četrdesetim godinama.
Poznati glumac Rasel Krou je povodom toga izneo svoje viđenje koje je naljutilo feministkinje.
"Najbolja stvar u industriji je to što postoji niz različitih uloga za ljude u različitim stadijima života", rekao je glumac u intervjuu za Australian Women''s Weekly i objasnio zašto neke starije glumice ne dobijaju uloge.
"Iskreno, mislim da većina žena koje govore da im više ne nude uloge, spadaju u kategoriju žena koje sa 40, 45 ili 48 godina još uvek žele glumiti mlade đevojke i nije im jasno zašto ih ne angažuju u ulogama predviđenim za 21-godišnjakinje".
On je dodao da bi na primer Meril Strip dala mnogo razloga i argumenata zašto je to što neke od njih govore glupost. "Isto će učiniti i Helen Miren. Ako ste voljni živeti u svojoj koži, radićete kao glumac", rekao je Krou.
Ovaj njegov komentar naišao je na kritike mnogih koji su zaključili da to što govori nije istina i da je izabrao glumice koje spadaju u kategoriju retkih 50-godišnjakinja kojima je "dopušteno" da se pojave na velikom platnu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP