Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVETSKE ZVEZDE S KOJIMA JE NEMOGUĆE RADITI

Razmažena derišta!

Autor: Ekipa Alo! | 03.02.2014 - 07:45:00h | Komentara: 0

Brojne svetske zvezde pokazale su nebrojeno puta da su po svemu sasvim obični ljudi. Ali, s druge strane, svet šoubiznisa obiluje i onima koji se, bez obzira na životnu dob, ponašaju kao razmažena derišta, izluđujući okolinu svojim prohtevima i ispadima. Predstavljamo vam neke od najbahatijih zvezda koje su se s punim pravom našle na ovoj listi.

1.Val Kilmer

Val Kilmer

Val Kilmer | Foto: Reuters

Val Kilmer (54) već je sa 12 godina pokazao kako s njim „nema šale“. Naime, tada je dobio prvi posao, ali se tokom snimanja reklame za hamburgere posvađao sa rediteljem Džoelom Šumaherom, koji mu je rekao da ne toleriše njegovo loše ophođenje prema ostatku ekipe, a ubrzo je i stekao reputaciju zvezde s kojom je teško sarađivati.


2. Gvinet Paltrou

Gvinet Paltrou

Gvinet Paltrou | Foto: AP

Tokom snimanja filma „Iron Man 2“ na videlo je izašla njena ljubomora, a zaradila je i nadimak Ledena kraljica. Gvinet (41) na snimanju je izbegavala koleginicu Skarlet johanson (29), s kojom nije htela ni da razgovara, jer joj se nije svidelo što Skarlet „privlači pažnju u seksi odeći“. Kolege su priželjkivali da se lik Gvinet izbaci iz filma, jer im je bilo neugodno da budu u njenoj blizini.


3. Rasel Krou

Rasel Krou

Rasel Krou | Foto: AP

Rasel Krou (49) je poznat po pijanstvima i tučama, pretnjama da će ubiti filmske producente i po vređanju ljudi na Tviteru. Ekscentrični glumac stao je na žulj kolegi Džordžu Kluniju (52), kog je u jednom intervjuu nazvao „prodanom dušom“. Kako bi mu se izvinio poslao mu je knjigu poezije, ali je Kluni odbio izvinjenje.


4. Stiven Sigal

Stiven Sigal

Stiven Sigal | Foto: AP

Glumac se suočio s brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, o čemu je progovorila i Dženi Mekarti. Bivša „Plejbojeva zečica“ otkrila je da ju je na kastingu za film „Pod opsadom 2“ seksualno ponižavao: „Naredio mi je da skinem haljinu, a ja sam počela plakati“, rekla je. Glumac je tokom snimanja šoua „Čovek od zakona“ tenkom oštetio kuću jednog od osumnjičenih i pregazio mu psa.


5. Čarli Šin

Čarli Šin

Čarli Šin | Foto: FoNet - AP

Čarlija (48) gotovo je nemoguće ignorisati! Pošto je dobio otkaz u seriji „Dva i po muškarca“, počeo je da pravi probleme i na setu serije „Anger Management“, pa je kumovao odlasku glumice Selme Bler, koja se žalila na njegovo neprihvatljivo ponašanje. Zamerio joj je što ga je “drukala” šefovima da stalno kasni, a Selma je najavila tužbu ukoliko joj producenti i Šin ne isplate 1,2 miliona dolara odštete.

6. Lindzi Lohan

Koliko lepa, toliko neizdrživa: Lindzi  Lohan

Koliko lepa, toliko neizdrživa: Lindzi Lohan | Foto: AP

Lindzi je na glasu kao problematična osoba sklona ispadima. Zbog kasnih noćnih izlazaka poznata je po kašnjenju na set, a tokom snimanja filma „The Canyons“ od ekipe je tražila da se skine i solidariše s njom jer je trebala gola da snimi scenu seksa.

7. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez | Foto: FoNet

Ako se može verovati glasinama, sa Džej Lo je strašno teško raditi. Odustala je od snimanja filma „33“, jer su producenti odbili njen zahtev da zaposle samo manje lepe glumice od nje. Kada bi videla da na fotokama postoji neka seksi devojka, ona bi je odmah precrtala.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP