Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

RASTAJU SE KETRIN ZITA DŽONS I MAJKL DAGLAS

Razvod težak 300 miliona $!

Autor: Ekipa Alo! | 03.08.2013 - 09:02:00h | Komentara: 1

Posle 13 godina zajedničkog života, ipak je došlo do razvoda braka između Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa. Magazin „Star“ navodi da je razlog tome, glumičin bipolarni poremećaj sa kojim Majkl više nije mogao da se nosi.

Majkl čeka dodelu nagrada „Emi“ u septembru, posle čega će se  zvanično  oglasiti

Majkl čeka dodelu nagrada „Emi“ u septembru, posle čega će se zvanično oglasiti | Foto: Reuters

Priča se kako se Daglas iselio iz njihovog zajedničkog doma i da je već angažovao advokate kako bi što pre okončao brak. Daglasov razvod od prve žene Diandre 2000. godine bio je jedan od najskupljih holivudskih razvoda ikada, a njegov razvod od Zite Džons mogao bi da košta mnogo novca. Kako piše magazin „Star“ razvod ovog para mogao bi da teži oko 300 miliona dolara.


- Majklov i Ketrinin brak je gotov - rekao je jedan izvor blizak paru magazinu „Star“. - Majkl će uskoro objaviti da se razvode, ali želi da sačeka dodelu „Emi“ nagrada u septembru - navodi isti izvor. Vest je ipak predstavlja iznenađenje budući da su njih dvoje bili skladan par, uvek jedno uz drugo.

Ketrin je bila uz Majkla dok se borio protiv strašne bolesti, raka grla, baš kao što je i on bio uz nju sve vreme njene borbe protiv bolesti bipolarnog poremećaja. Mediji su već spekulisali o njihovom razvodu i ranije i navodili kako je glavni razlog njihovih problema upravo glumičina bolest koja se manifestuje stalnim promenama raspoloženja i teškom depresijom. Naime, prema pisanju magazina „Nešnal inkvajer“ par se tajno rastao pre godinu dana. Iako su živeli u prilično srećnom braku 12 godina, tada je zbog raznih pritisaka i teškog perioda, došlo do nesuglasica. Naime, Majkl se tada borio s rakom grla, Ketrin (43) s bipolarnim poremećajem, a Majklov sin je imao problema sa zakonom. Majkl se tada odselio iz njihovog doma s njihovo dvoje mlađe dece. Njih dvoje imaju dvoje zajedničke dece devetogodišnju Keris i dvanaestogodišnjeg Dilana.

- Teško su se nosili s Majklovom bolešću, Ketrininim psihičkim problemima i problemima Majklovog sina sa zakonom, pa su odlučili da više ne mogu da žive zajedno - rekao je izvor.

Ne stidi se bolesti


Glumičina bolest, koju neki pojednostavljeno nazivaju teškom depresijom, otkrivena je nedavno, a manifestuje se stalnim promenama ponašanja od ljutnje i plača, do smeha i tuge. Lekovi koje uzima pomažu joj da prebrodi svoju bolest, ali utiču i na njeno opšte stanje, što je možda i dovelo do problema u braku.
Glumica je nedavno iskreno izjavila: „Psihički sam bolesnik, toga se ne stidim“, i dodala da će zbog bolesti, ako zatreba, sama otići u ustanovu.
 

Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 03.08.2013 10:43h

    Mator i bolesno sujetan muz se ne zove bipolarni poremecaj, nego - jedva cekam da se resim ove budale - ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP