Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SPEKTAKL U NAJAVI

Rijana ili Bijonse stižu u Beograd na finale „X faktora“

Autor: Blic | 12.07.2013 - 17:15:00h | Komentara: 1

Umesto šoua „Ja imam talenat“, od ove jeseni gledaćemo popularni „X faktor“. Audicije počinju 20. avgusta, a na finale, kako je potvrđeno iz Londona, stiže ili Rijana ili Bijonse.

Rijana

Finale "X Faktora" u Beogradsoj Areni: Rijana | Foto: FoNet

- Ovaj šou , „X faktor“ produkcijski je na mnogo višem nivou od šou programa “Ja imam talenat” koji smo uspešno radili nekoliko sezona. Zaista eksluzivno možemo da objavimo da će sa pobednikom „X Faktora“ na finalu koje će biti odežano u „Areni“ pevati Rijana, Bijonse ili neka od zvezda njihovog ranga. To nam je upravo potrvrđeno iz Londona. Mi zaista imamo veliki šou pred sobom. Prve sezone ćemo raditi eliminacione emisije iz studija u Šimanovcima ali već od sledeće svi eliminacioni koncerti održavaće se u Areni - kaže Sandrina Andić, direktorka produkcije MBK koja je četiri sezone uspešno radila šou „Ja imam talenat“.

Audicije za kanditate počinju 20. avgusta, a „X faktor“ gledaćemo od jeseni svakog ponedeljka tokom pet meseci, od oktobra do februara. Na audicijama će biti izabrano 120 učesnika, od kojih će u velikom finalu ostati 12 najboljih. Četiri člana žirija odabraće četiri grupe kojima će biti mentori.

Ostavila publiku bez daha

Zvezda svetskog ranga ponovo u Beogradu: Bijonse

Prvu grupu će činiti bendovi, drugu devojke do 25 godina, treću momci do 25 godina, a poslednju solo pevači stariji od 25 godina. U 11 emisija sa živim nastupima, svake nedelje će ispadati po jedan takmičar, a finalna emisija u kojoj će se dva kandidata boriti za pobedu održaće se u “Areni”.

Ovaj veliki svetski šou osmislio je Sajmon Kauel, tvorac i šoua „Ja imam talenat“, koji je kroz ovo muzičko takmičenje stvorio veliki broj zvezda. Pobednik takmičenja dobija ekluzivni muzički ugovor sa kompanijom “Soni”.

Poslednji komentari
  • Goran Vreme: 12.07.2013 18:01h

    Mogli ste vi iz redakcije da se raspitate ko ce biti voditelji ovog programa i da li ce biti neki kasting mozda za nova lica da vode,a ne ova isfurana vec ? Hvala

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP