Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BIOGRAFSKA KNJIGA

Robert De Niro kakvog niste znali: Ženskaroš, nasilnik i zavisnik od kokaina!

Autor: Blic | 29.11.2014 - 23:30:00h | Komentara: 0

Da jedna od najvećih holivudskih zvezda nije cvečka, otkriveno je u novoj biografskoj knjizi "De Niro: A Life".

Želi svet bez nuklearki: Robert de Niro

Robert de Niro

Robert de Niro (71) slavu je stekao 80-ih ulogama u filmovima poput "Taksista", "Razjareni bik", "Lovac na jelene" i "Kum". Njegovim fanovima nije nepoznato da se glumac ozbiljno pripremao za svaku ulogu koju je igrao, pa je tako na primer do savršenstva naučio sicilijanski dijalekt za ulogu Vita Korleona, a takođe im je poznato da je za ulogu taksiste izvesno vreme vozio taksi ulicama Njujorka. Ali kada je njegov privatni život u pitanju ovaj glumac je uspevao da kroz dugu karijeru ostane misteriozan.
Međutim, scenarista i reditelj Šon Levi u biografskoj knjizi "De Niro: A Life" otkrio je do sada nepoznate detalje o privatnom životu slavnog glumca. Tako na primer, ovaj autor navodi da je za razliku od uloga grubijana i negativaca, koje je često igrao , glumac ustvari bio preosetljiv i naprasit.
Takođe knjiga otkriva da je slavni glumac imao ozbiljne probleme sa zavisnošću od kokaina.
Problemi sa drogom za glumca su počeli na vrhuncu slave, nakon što je snimio "Razjarenog bika" i "Lovca na jelene". Levi je otkrio da je nebično prijateljstvo između komičara Džona Belušija i De Nira zapravo počivalo na zajedničkoj ljubavi prema kokainu. U knjizi je do detalja opisan poslednji susret između dva glumca.
Beživotno telo Džona Belušija pronađeno je u jednom hotelu u Los Anđelesu 1982. godine, a istraga je pokazala da je glumac umro zbog prevelike doze droge. Samo nekoliko časova pre njegove smrti, posetio ga je Robert de Niro u hotelskoj sobi u 3 ujutro, i kako Levi piše" samo je ušao u njegovu sobu, uzeo malo kokaina sa stola i odmah otišao".
A ni na emotivnom planu glumac nije beležio uspehe. Dva puta se razveo, a nakon što mu je propao prvi brak De Nira su povezivali sa mnogim ženama, između ostalog i sa glumicom Bet Midler. De Niro je kako navodi Levi, olako ulazio u veze i često je u isto vreme bio sa više žena odjednom.
U knjizi je opisana njegova veza sa pevačicom Helen Springs, koja mu je rodila ćerku Ninu. Uprkos tome što je zahtevao od nje da okonča trudnoću, pevačica je ipak rodila devojčicu. Glumac joj je tada isplatio 50.000 dolara ali nije želeo da se podvrgne testu za utvrđivanje očinstva. Tek deset godina kasnije, glumac se podvrgao ovom testu, nakon što ga je Springsova tužila za neisplaćenu alimentaciju- i otkrio da devojčica uopšte nije njegova.
Takođe, autor tvrdi da je glumac bio često nasilan prema ženama. Tako je opisao incident sa Sibil Šepard, koja je odbila njegovo udvaranje na setu filma "Taksista" pa se glumac odlučio da joj zagorča ostatak snimanja filma.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP