Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KONCERT POP ZVEZDE

Robi Vilijams fanovima u Hrvatskoj: Ja imam veliki k***c!

Autor: 24sata.hr/M.M. | 14.08.2013 - 13:00:00h | Komentara: 0

Uprkos dosadnoj kiši koja je padala pola koncerta, Robi Vilijams je držao zagrebački stadion “Maksimir” u šaci, baš kao što je i obećao. Osim pesama i dobre zabave, pevač se zagrebačkoj publici pohvalio i veličinom svog polnog organa.

Slavni pevač nastupio je pred 40.000 fanova, a koncert u sklopu turneje “Take The Crown”, započeo je svojim hitom iz devedesetih godina “Let Me Entrertain You”, sa kojom je otvorio i koncerte u ostalim evropskim metropolama.
- Došao je sa svojim obezbeđenjem i grupom ljudi u kojoj je bila i njegova tašta. Iznenadilo nas je to koliko je visok. - kaže jedan od posetilaca koncerta.

Robi Vilijams

Robi u elemantu | Foto: Screenshot "Youtube"

Poznato je da je Robi veliki šaljivdžija i da je spreman na sve kako bi svojim posetiocima učinio koncert što zanimljivijim. To naravno, nije ni izostalo ni u Zagrebu, kada je pevač odjednom pred publikom u Hrvatskoj rekao:

- Ja imam veliki k***c
Publika je počela grohoto da se smeje, na šta je pevač nije mogao da zadrži svoj “histeričan” smeh i ponovio isto glasnije, ako ga neko kojim slučajem nije čuo.
Koncert je nastavljen u dobrom ritmu, uz hitove poput “Supreme”, “Millenium”, “Bodies”, “Candy” i naravno neprevaziđeni “Feel”. Scenografija i specijalni efekti oduševili su fanove, koji su komentarisali kako “u Hrvatskoj dugo vremena nije bilo ovako fantastičnih koncerata”.

Vrhunska scenografija

Vrhunska scenografija | Foto: Screenshot "Youtube"

Britanski pevač je, suprotno najavama organizatora da dolazi pravo na koncert na stadionu, ipak imao vremena da prošeta Zagrebom. U posetu Hrvatskoj poveo je ne samo suprugu Ajdu Fild, već i njenu majku.

Između ostalog, Robi se sastao i sa hrvatskim gradonačelnikom, Milanom Bandićem, koji je njegov veliki fan i koji mu je poklonio kišobran, mapu grada i pozvao ga da sa svojom porodicom bude gost gradske vile u Mošćenici.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP