Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SKROMAN

Robi Vilijams zarađuje milione, a tvrdi da nema ništa!

Autor: Novosti | 02.08.2013 - 12:31:00h | Komentara: 0

Engleski pevač obara rekorde na evropskoj turneji „Take the cron“.Za samo devet koncerata inkasirao je 20 miliona funti.

Robi Vilijams

Robi Vilijams

-Ja nisam muzičar, ja sam zabavljač - definisao je svojevremeno sebe Robert Piter Robi Vilijams (39), engleski pevač, kompozitor, tekstopisac i povremeno glumac. Nekadašnji član muške tinejdž pop atrakcije „Tejk det“, koji je otisnuvši se u solo vode dostigao svetsku slavu, prodao je više od 70 miliona albuma širom sveta, što ga svrstava u red najprodavanijih muzičara. Robi ima više broj jedan albuma od bilo kog drugog muškog izvođača, osim Elvisa Prislija.
Kada je 26. novembra prošle godine najavio da kreće na evropsku turneju po stadionima, na kojoj će predstaviti svoj deveti studijski album „Take the cron“, njegovi navijači su bukvalno „podivljali“ od sreće. Kako i ne bi kada je u pitanju njegova prva turneja još od „Close encounters“ turneje iz 2006. Te godine je upisan u Ginisovu knjigu rekorda, kada je, objavivši datume svetske turneje, u samo jednom danu prodato 1,6 miliona ulaznica. Album „Take the cron“ do sada mu je doneo zaradu od 50 miliona funti, a za samo devet koncerata sa istoimene turneje (ukupno će ih biti 26) inkasirao je 20 miliona funti. Mada mu je bogatstvo procenjeno na 105,2 miliona funti, Vilijams tvrdi da nije bogat čovek:
- Nemam ništa što bi predstavljalo blago. To su samo stvari. Sklon sam da kupim mnogo stvari, poput odeće i obuće. Ali, ne bi mi smetalo da mi kuća sutra izgori.
Divlji dečko Robi je navijač fudbalskog kluba „Port vejl“. Ne vozi, niti želi da položi vozački ispit. Mrtav ozbiljan priznao je da je do sada video tri leteća tanjira. Zbog nezajažljivog interesovanja za neidentifikovane leteće objekte i slične paranormalne fenomene, vatreni je obožavalac serije „Dosije iks“. Od 2010. je u braku sa glumicom Ajdom Fild, a dve godine kasnije dobili su ćerkicu Teodoru Rouz.
Odlazak na turneju je obično sinonim nezdrave ishrane.
Vilijams je u utorak uveče na stadionu „San Siro“ u Milanu, pred 50.000 ljudi, pružio energičan nastup, ali nije mogao da sakrije prekomernu kilažu i podbradak dok je pevao najveće hitove.
- Moja težina je i dalje moja najveća borba u životu - objašnjava Robi. - Provodim mnogo dana brinući o tome da budem mršav, a izgleda da to ne mogu da uradim. Probao sam sve, i stvarno brinem o tome. Trebalo bi zabraniti čokoladu širom sveta!
Najbliži srpskim fanovima Robi Vilijams će biti 13. avgusta, kada je zakazan njegov koncert na zagrebačkom stadionu „Maksimir“. Nekoliko ovdašnjih agencija, poput „Belvi travela“, organizuje odlazak na koncert autobusom (40 evra u dinarskoj protivvrednosti) i obezbeđuje ulaznice koje koštaju od 4.220 do 12.010 dinara. I dok njegova evropska turneja obara rekorde, Robi ne planira da joj doda nove datume, niti da održi turneju po Americi.
- Na ovoj turneji probio sam rekord po broju prodatih ulaznica u Velikoj Britaniji, što je fantastično - ispričao je Vilijams za hrvatski „Večernji list“. - Na bini se osećam prijatno i srećno, a čini se da se i publici sviđa to što im pružam. Još pokušavam da shvatim gde je moja pozicija u muzičkoj industriji, kao čoveka i profesionalca koji živi od tog posla. Rekao bih da ne znam da li je moje zlatno doba prošlo ili traje upravo sada.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP