Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

UROŠ ĆERTIĆ SE PRISEĆA RADA SA VILIJAMSOM

Robin me je zezao da sam crnac

Autor: B. Radulović | 14.08.2014 - 09:05:00h | Komentara: 0

Srpski kaskader Uroš Ćertić, koji je sa pokojnim holivudskim glumcem Robinom Vilijamsom glumio u filmovima „RV“ i „Noć muzeja 2“, priseća se kako je bilo raditi sa komičarom koji je otišao u legendu. On otkriva kako je Robin zabavljao celu ekipu na setu i ne može da veruje da je sebi oduzeo život, kako javljaju mediji.

Robin Vilijams

Robin Vilijams | Foto: AP

- Oduvek sam u intervjuima pričao da mi je najbolje iskustvo bilo dok sam radio sa Vilijamsom i Benom Stilerom jer su komičari. To je neverovanto, ali istog trenutka kada bi Robin došao na set, popravilo bi se raspoloženje cele ekipe. On je sve vreme pričao, imitirao i šalio se na račun članova ekipe, od statista do producenata. Potpuno je bio opušten, a sa druge strane pravi profesionalac, jer čim bi čuo „akcija“, prosto bi uskočio u ulogu, bez obzira na to što je deset sekundi pre toga telefonirao ili su ga šminkali - priče Uroš, koji se pre osam godina zbog snimanja našao sa Robinom u ogromnoj vili u Vankuveru.

Tužan  zbog  odlaska  legende: Uroš  Ćertić

Tužan zbog odlaska legende: Uroš Ćertić | Foto: Profimedia


- U filmu „RV“ glumio sam jednog od gostiju na žurki koja se odigravala u toj vili, dok je Robin glumio oca glavne glumice. Pošto sam pre toga bio na bazenu nekoliko dana, baš sam pocrneo, pa se Vilijams šalio na moj račun, vikao je svima: „Evo ga crni čovek, pogledajte, pčele idu na crnog čoveka“, pošto me stvarno jurila neka pčela. Onda bi prešao na nekog drugog i ne bi se „gasio“ po čitav dan. Sa njim je čitav dan bio kao stendap komedija - otkriva Ćertić.

- Na setu filma „Noć muzeja 2“ bio je jedan pravi majmun. Robin nije prestajao da se igra s njim, da ga imitira i doziva kricima tipičnim za ovu životinju. Potpuno je bio obuzet njime i nisu se odvajali - dodaje kaskader, koga su iznenadile informacije da je holivudski mag sebi oduzeo život.
- Ne znam šta da kažem, osim da ne mogu da verujem. Nije mi delovalo kao da neko takvog duha i energije može da se ubije - zaključuje Uroš.

I dalje nisu  svesni šta se desilo

I dalje nisu svesni šta se desilo | Foto: Profimedia

Ne razumemo zašto je to uradio...

„Nikada neću shvatiti kako je mogao da bude toliko voljen i da u svom srcu ne pronađe razlog da ostane živ, znajući koliko će nam nedostajati. Iako će nedostajati i milionima ljudi, to ne pomaže našem bolu, ali je lepo znati da će ga mnogi nositi u srcu, mnogi ljudi koji su nam već ponudili pomoć i kojima smo veoma zahvalni“, napisala je Zelda, ćerka čuvenog komičara Robina Vilijamsa, koji je prekjuče izvršio samoubistvo šokiravši ceo svet.
Deca čuvenog glumca Zak (31), Zelda (25) i Kodi (23) izdali su zajedničko saopštenje u kojem odaju počast ocu, ali se i pitaju zašto je do toga moralo da dođe.
- Voleo bih da ga oni koji su ga voleli pamte kao finog, ljubaznog i darežljivog čoveka - rekao je Zak.
- Nema reči kojima se može opisati ljubav i poštovanje koje gajim prema ocu. Ništa više neće biti isto bez njega. Mnogo će mi nedostajati i tražiću ga svuda do kraja života - dodao je Kodi.
- Tata je bio, jeste i uvek će biti jedna od najdivnijih osoba. Svet je bez njega tamniji, sa manje boja i smeha - konstatovala je Zelda.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP