Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PORODICA I PRIJATELJI SE OPROSTILI OD GLUMCA

Sahranjen Pol Voker!

Autor: Ekipa Alo! | 16.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Glumac Pol Voker (40), zvezda filmskog serijala “Paklene ulice”, sahranjen je u subotu. Poslednjem ispraćaju Vokera, koji je kremiran u četvrtak, prirustvovali su porodica i prijatelji, koji su na groblju Forest lon memorijal park položili njegovu urnu.

Pol Voker 1973-2013.

Pol Voker 1973-2013. | Foto: AP

Sahrani je prisustvovalo tridesetak članova porodice i najbližih prijatelja. Kraj večne kuće stajala je počasna straža, obučena u bele majice kratkih rukava, s crnim beretkama na glavama i belim rukavicama. Pošto je porodica insistirala da sahrana bude upriličena u najužem krugu ljudi, zamolili su prijatelje da u isto vreme dođu i odu sa njima s groblja. Vokerovi posmrtni ostaci prethodno su u četvrtak kremirani u Glendejlu, u Kaliforniji.


Interesantno je da su na istom groblju sahranjene i druge velike zvezde, poput kralja popa Majkla Džeksona, Liberaćea, Džona Ritera i Britani Marfi.
Podsetimo, Voker je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Santa Klariti, kada je njegov prijatelj Rodžer Rodas, koji je upravljao “poršeom”, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo. Obojica su na mestu stradala, a automobil se od siline udarca zapalio i izgoreo.

Bratu ponuđena uloga

Kodi Voker (25) zameniće svog starijeg brata u filmu “Paklene ulice 7”, saznaje “Dejli mejl”!
Produkcija sedmog dela filma našla se u problemu jer je Pol snimio deo scena, ali nisu znali kako da ga završe bez njega – da li da kreću ispočetka ili da nekako premoste scene koje nedostaju. Stoga je njegovom najmlađem bratu ponuđeno da ga zameni, a scene će snimati izdaleka ili s leđa, kao i neke krupne kadrove, ali će u postprodukciji animacijom umesto njegovog bili prikazano Polovo lice. Kodi je, inače, na nekoliko filmova radio kao kaskader.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP