Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

GOLUPČIĆI

Šakira je otkrila kako se zaljubila u Pikea i kako održavaju ljubav (VIDEO)

Autor: Svet Plus | 25.03.2014 - 18:30:00h | Komentara: 0

Šakira i Pike već na prvi pogled odaju da su zaljubljeni do ušiju, a kolumbijska pop zvezda otkrila je gostujući u jednoj emisiji šta ju je privuklo na njemu budući da je fudbaler 10 godina mlađi od nje, te kako održavaju svoju ljubav.

Šakira

Šakira (37) i Žerar Pike (27) upoznali su se kada je njemu bilo 23. "Pogledala sam u te plave oči i pomislila - to je to", izjavila je pevačica koja trenutno promoviše svoju pesmu "23" koju je posvetila upravo njemu. Osim što ju je poklonila svom izabraniku sa kojim ima sina Milana, atraktivna Kolumbijka kaže kako i njoj ova pesma puno znači.

Na pitanje voditelja kako ona i deset godina mlađi Pike uz toliko posla i obaveza po celoj planeti, održavaju svoju ljubav, Šakira je uz osmeh rekla: "Stalno se pipkamo!". "Trudimo se da kvalitetno provodimo zajedničko vreme", dodala je atraktivna plavuša koja je na Fejsbuku zahvaljujući broju pratilaca ubedljivo na prvom mestu, a već danas obradovaće svoju publiku novim spotom.

Šakira ne krije da se zaljubila u Pikea na prvi pogled, a o tom iskustvu i uopšteno ljubavi kaže: "Uh. To je teško pitanje. Osećate se kao da je lavina prešla preko vas kad sretnete pravu osobu. Mislim da je ljubav nešto na čemu se mora raditi i što se razvije vremenom i iskustvom. Ljubav je vežbanje".


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP