Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZNA ŠTA JE DOBRO

Salma Hajek u Beogradu otkinula na ćevape i pečenje

Autor: 24sata.rs | 23.09.2013 - 12:50:00h | Komentara: 0

Holivudska diva Salma Hajek je tokom vikenda napustila Srbiju, a ako izuzmemo to što je u srpskoj prestonici zbog zahlađenja morala da obnovi svoju i ćerkinu garderobu, utisci su joj sjajni, prvenstveno zbog gurmanluka kojima nije mogla da odoli.

UTISCI - Salma je u Beograd ponela samo laganu letnju garderobu, pa je zbog zahlađenja zamolila saradnike da za nju i ćerkicu Valentinu kupe toplije stvari.

Salma Hayek, Selma Hajek

Uživala u srpskim obrocima -  Selma Hajek | Foto: AP

- Dala je smernice šta da joj se kupi, ali nije bila preterano zahtevna - kaže izvor blizak produkciji horor filma “Everli” koji je proteklih mesec dana sniman u Srbiji.
Neposredno pre napuštanja Beograda, meksička lepotica je posetila takozvanu silikonsku dolinu u centru, ali ne da bi proverila kakav je lokalni noćni život, već da bi probala čuvene ćevape iz "Valtera".
Sa dve saradnice i policajcem koji nije dozvoljavao komunikaciju sa njom, Salma je sela na sprat ovog dorćolskog lokala da bi izbegla gužvu i prošla što neprimetnije. Radnici restorana nisu oduševljeni njenom pojavom, a još manje ćudljivošću, ali kažu da su joj se ćevapi dopali.
- Prilično je obična. Bila je nervozna i to nam je i rekla. Jela je ćevape i rekla da joj se sviđaju, a obećala je da će opet doći i da ćemo tada moći da se slikamo sa njom, što ovaj put policajac u njenoj pratnji nije dozvolio - kažu zaposleni u restoranu.
Osim ćevapa, Salmi i njenoj petogodišnjoj ćerki dopadaju se i svinjsko pečenje i kobasice, koje su često konzumirale u Šimanovcima.
U hotelu “Metropol palas”, gde je glumica odsela, i dalje se trude da sačuvaju detalje njenog boravka, a navode da je nisu često viđali jer je snimala po ceo dan i da deluje prilično nedodirljivo. U to smo se i sami uverili jer je svega par puta za proteklih mesec dana, izašla na kratko u grad i to uvek okružena sa više saradnika i sa obezbeđenjem. Već po dolasku u Beograd oko sebe je napravila porodični ambijent jer su sa njom uvek bili ćerka Valentina i labrador Lolita, koji su njom išli i na snimanje, dok ih je vikendom posećivao Salmin suprug Fransoa Anri Pino.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP