Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVETSKO, A NAŠE!

Salma u Holivud ponela srpski sir!

Autor: Dijana Petrović | 30.09.2013 - 20:00:00h | Komentara: 1

Velika misterija u vezi sa boravkom holivudske zvezde Salme Hajek u Srbiji vladala je od trenutka njenog dolaska, pa se spekulisalo da vatrena Meksikanka nije posećivala domaće restorane, ali smo nakon njenog odlaska iz Beograda saznali da je glumica konzumirala sir iz okoline Požege koji joj je na snimanje donosio kolega Damijan Oklopdžić.

Probala srpski brend: Salma i Damijan

Probala srpski brend: Salma i Damijan

Hajekova, koja je u Srbiji boravila mesec dana zbog snimanja filma „Everli“ sasvim slučajno je na setu probala sir koji je ekipi doneo Oklopdžić, srpski glumac, koji glumi u ovom ostvarenju, pa se Salma oduševila ukusom i od Damijana tražila da joj donese još ovog mlečnog proizvoda. Kako „Alo!“ saznaje, Hajekova je ovaj sir, napravljen od mleka alpskih koza, tražila u većim količinama kako bi ga ponela kući. Oklopdžić, koji je ujedno i suvlasnik srpske organske farme koja sir proizvodi, izašao joj je u susret. Ona se zbog toga i fotografisala sa njim i njegovim proizvodom, što nam je Damijan potvrdio.

- Tokom snimanja filma „Everli“ ja sam jednom prilikom na set, našem šminkeru doneo sir koji ja proizvodim na farmi koju sam nazvao po mojoj ćerki Evi. Međutim, izgleda da je moj sir probala i Salma, koja mi je kasnije prišla na hodniuku i rekla mi da joj se mnogo sviđa, ali da je jela samo malo, pa me zamolila da joj donesem više. Ja sam joj doneo dve tegle kako bi mogla da ih ponese, a onda sam donosio stalno na set sir za nju i celu ekipu. Taj sir spremamo po posebnom receptu i stavljamo ga u maslinovo ulje sa ruzmarinom i veoma ljutim paprikama. A ono što je zanimljivo je da Salmi te paprike iz tegle, koje su živi otrov koliko su ljute, uopšte nisu bile ljute. Mnogo je simpatična, ma Salma je super, pravi je šmeker i veoma je opuštena i nasmejana - rekao nam je Oklopdžić, koji je inače i muzičar, a javnosti je poznat kao „Mek Dejms“.
 
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 01.10.2013 08:24h

    voli ta dama samog sira-vise nego ista.jos kad je otkrila da se doticni topi u ustima sve ostavljjuci zavodljiv miris i ukus maslinovog ulja, ruzmarina i ljute papricice i zacikava te da ga jos uzmes u usta..ihihihihihiiii..samo me cudi sto ga uzede samo 2 tegle...bice da amerikanci vec na granicama seku konkurenciju njihovom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP