Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PEVAČICA KAJLI MINOG NE OČAJAVA:

Sama sam i srećna!

Autor: Ekipa Alo! | 02.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Hrabro i sa osmehom na licu! Iako ima 45 godina, australijska pevačica Kajli Minog ne očajava zbog toga što je sama. Naprotiv, tvrdi da je presrećna. Kajli je prošlog oktobra rešila da krene ispočetka. Raskinula je sa dečkom Andresom Velenkosom (35), španskim manekenom, i otpustila je svog menadžera.

I u 45. godini  odlično izgleda:  Kajli Minog

I u 45. godini odlično izgleda: Kajli Minog | Foto: Profimedia

„Promenila sam život kako bih krenula ispočetka. Imala sam viziju. Bilo je kao na usporenom snimku. Na horizontu nije bilo ničega. Većina nas ima nešto čemu se raduje, što očekuje i čemu se nada. Ali, ja sam bila mirna i odmah sam znala da mi je potreban novi pejzaž na horizontu“, rekla je Kajli, koju godinama zovu „džepna Venera“.


Pevačica je u intervjuu za norveški šou „Skavlan“ otkrila i da je sama dočekala Novu godinu.

„I Novu godinu sam dočekala sama i to je bio najbolji doček posle mnogo godina. To nije normalno i nikada to ranije nisam radila. Ali, ako vam je potrebno da se saberete, onda vam preporučujem. Bilo je vrlo tiho i nisam radila ništa posebno. Nisam čak ni piće popila“, izjavila je pevačica i istakla:
„Znam da zvučim vrlo tužno, ali nije bilo tako. Ostala sam budna do ponoći i zaista sam uživala. Konačno sam sabrala misli.“

Kajli je karijeru počela još kao dete u australijskoj sapunici „Komšije“. Tu slavu je iskoristila da se otisne u muzičke vode...

„Dugo mi je trebalo da naučim da kažem ‚ne‘ u ovoj industriji. Kao dete i tinejdžerka, nisam želela nikoga da izneverim. Sada je drugačije“, kaže ona.
Kajli su lekari 17. maja 2005. saopštili da boluje od raka grudi i to je izazvalo veliku pažnju javnosti. Oglasio se čak i tadašnji australijski premijer Džon Hauard, koji joj je javno uputio podršku. Kajli je operisana već 21. maja. Ona je pre nekoliko godina izjavila da su lekari pogrešili i da uopšte nije bolovala od raka.

Poznate ljubavi!
 

Kajli iza sebe ima nekoliko veza sa poznatim ličnostima. Jedna od njenih prvih ljubavi bio je Džejson Donovan, kolega iz serije „Komšije“. Kajli je dve godine bila u vezi sa Majklom Hačinsom, frontmenom benda INXS. Nakon raskida su ostali prijatelji sve do njegove smrti 1997. Pevačica se posle smuvala sa francuskim glumcem Olivijeom Martinezom, koga je upoznala 2002. na dodeli nagrada „Gremi“. Raskinuli su 2007.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP