Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DIRLJIVO

Santana se sreo sa bivšim članom benda, sada beskućnikom! (VIDEO)

Autor: Tanjug | 23.12.2013 - 10:30:00h | Komentara: 0

Novinar jedne TV stanice iz San Franciska povezao je rok gitaristu Karlosa Santanu sa bivšim članom benda koga nije video decenijama i koji sada živi na ulicama Ouklanda.

Karlos Santana

Novinar Stenli Roberts naleteo je na perkusionistu Markusa "Veličnstvenog" Malona dok je radio na priči o ilegalcima za KRON-TV.

Iako je prvobitno bio skeptičan prema tvrdnjama beskućnika da je Santana bluz bend počeo u garaži nejgove majke krajem 1960-tih, Roberts je proverio priču i ispostavilo se da je tačna. Kako prenosi AP, on je u petak odveo Santanu da se sretne sa Malonom.

"Ne znaš koliko se bojim da te pustim da me vidiš", rekao je Malon nakon čega su se on i Santana zagrlili. "Volimo te. Čast je biti u tvom prisustvu", rekao mu je Santana.

Santana je tvrdio da je Malon uticao na njegov afro-latino zvuk, napisao je nekadašnji novinar magazina "Roling Stoun" Ben Fong Tores u svojoj knjizi "Not Fade Away: A Backstage Ticket to 20 Years of Rock and Roll".

Malon je svirao konge na prvom albumu Santane, ali je napustio bend 1969. nešto pre pojavljivanja na Vudstoku gde je uhapšen i kasnije zatvoren zbog ubistva, tvrdi Fong Tores.

Malon i Santana rekli su Robertsu da se od tada nisu videli. Tokom sastanka, Santana je obećao Malonu da će mu doneti set kongi i pomoći mu da stane na noge.

Od objavljivanja priče, još jedan član Santana bluz benda, perkusionista Rod Harper i producent Bobi Skot su takodje izrazili želju da se sretnu sa Malonom.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP