Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

THE END

Saznajte šta će se desiti u poslednjoj epizodi serije "Dva i po muškarca"! (VIDEO)

Autor: Vesti Online | 20.02.2015 - 17:30:00h | Komentara: 0

Nakon 12 godina završeno je emitovanje serije koja je počela sa Čarlijem Šinom, završila se sa Eštonom Kučerom, sve to uz male smetnje Džejka, glumca Angusa T. Džonsa koji je pozvao publiku da ne gleda ovu "prljavštinu".

Kraj serije

Kraj serije "Dva i po muškarca" | Foto: Youtube Screenshot

I pored svih ovih problema, sinoć je deset miliona gledalaca pratilo veliko finale, gledajući kako će se završiti, ali i da li će "vaskrsnuti" Čarli Harper. Ukoliko ne želite da saznate kraj, NE ČITAJTE!
Čarli Šin se nije pojavio u poslednjoj epizodi, za razliku od Arnolda Švarcenegera, Kristijana Slejtera, Džona Stejmosa i "Džejka", koji inače živi u Japanu sa ženom (od onog trenutka kada je napljuvao seriju i producente), ali samo zato što ga Rouz (sećate se uvrnute komšnice, naravno) drži sakrivenog u rupi ispod kuće!
Elem, Čarli Harper je živ i pokušao je u poslednjoj epizodi da se obračuna sa bratom Alenom i milionerom Valdenom, ali čim je probao da uđe u kuću (kamera je sa leđa snimala Čarlija Harpera, tako da publika ne bi videla da nije u pitanju Čarli Šin), klavir mu je pao na glavu!
Sjajne role Čarlija Šina (lik muzičara, alkoholičara i ženskaroša Čarlija), Džona Krajera (lik Alana, Čarlijevog smušenog brata, autsajdera) i Angusa T. Džonsa (lik Alanovog sina, zainteresovanog samo za klopu, ne preterano inteligentnog i bistrog), bili su magnet za mnoge gledaoce koji vole dobru komediju i smešne situacije u koji simpatična trojka neprestano upada.
Ali, Čarli Šin i producenti su se u jednom trenutku razišli (uz par psovki i tužbi) pa je na njegovo mesto "uskočio" Ešton Kučer, u ulozi potpuno novog lika - bogataša Voldena Šmita, koji je zaradio milijarde u internet biznisu i potom je kupio Čarlijevu kuću na obali, ali je "nasledio" i njegovog brata Alana, koji mu se "uvalio" na gajbu.
Predstavljanje novog junaka je obavljeno čim je organizovana sahrana Čarlija Harpera. Ipak, Rouz je obavila svoje!


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP