Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PEVAČICA ZNA KAKO DA ZADRŽI NOVOG-STAROG DEČKA

Selena bi veće grudi zbog Bibera!

Autor: Ekipa Alo! | 01.07.2014 - 08:00:00h | Komentara: 1

Čvrsto je odlučila! Pevačica Selena Gomez (21) rešila je da poveća grudi kako bi se posebno dopala i ovaj put što duže za sebe zadržala Džastina Bibera (20)!

Ovaj  mladi par već godinama puni  stranice tabloida: Džastin Biber i  Selena Gomez

Ovaj mladi par već godinama puni stranice tabloida: Džastin Biber i Selena Gomez | Foto: AP

Selena i Džastin su se smuvali 2010. godine i od tada su u više navrata raskidali i mirili se. Međutim, ovog puta mlada Selena je rešena da zadrži kanadsku tin zvezdu. Kako prenosi portal “Holivud lajf”, Selena je spremna da učini sve kako bi Džastinu bila što seksepilnija.


Ona je navodno analizirala i devojke sa kojima se Džastin zabavljao dok su bili razdvojeni i zaključila je da je rešenje u tome da poveća grudi.
“Selena je proučavala svaku curu s kojom je Džastin bio dok su bili razdvojeni i upoređivala se s njima do i najmanjeg detalja. Iako su se pomirili, ona se plaši da će ga ponovo izgubiti”, rekao je anonimni izvor blizak pevačici i dodao:

“Ko zna zbog čega, ali Selena ima nizak nivo samopouzdanja i podugačku listu stvari koje želi da promeni u svom izgledu”.

Selena je nekoliko svojih drugarica pitala šta misle o tome kako bi izgledala sa većim grudima. Ona se posavetovala i sa Biberom, koji je, suprotno očekivanjima, posavetovao da ne ide pod nož i ne povećava grudi. Navodno, Džastin želi da Selena zadrži prirodan izgled. Jedan portal je preneo da je Džastin spreman da zaprosi Selenu i da je viđen u prodavnici luksuznog nakita.

Zajedno na kokainu!


Veza između Džastina i Selene već dugo puni stranice svetskih tabloida. Par je poslednji put prošle nedelje skrenuo pažnju na sebe kada je magazin “In tač” preneo da su oni bili zajedno u jednom poznatom holivudskom klubu, gde su ih drugi gosti videli kako šmrču kokain.
“Igrali su celu noć i nije ih bilo briga za ostale goste u klubu. U jednom trenutku su odlučili da uzmu drogu, i to pred svima”, rekao je jedan od anonimnih gostiju kluba.

Poslednji komentari
  • Mix Vreme: 01.07.2014 18:31h

    Partneri po belom... nisu tu vazne ni njene grudi, ni njegov sarm, broje se samo crte...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP