Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

Serije Sila i Sulejman Veličanstveni: Koga turske zvezde ljube u stvarnom životu? (FOTO)

Autor: Svet Plus | 01.01.2014 - 22:30:00h | Komentara: 0

Činjenica je da su strastvene i dramatične sapunice ispreplitane nesrećnim ljubavima itekako interesantne, ali ipak je stvaran život još interesantniji od skrojenog. Pitate se koga ljube glavni junaci turskih serija?

Turske serije

Halit Ergenč, zvezda popularne telenovele "Sulejman Veličanstveni" tri godine je u braku sa koleginicom Berguzar Korel koju trenutno gledamo u seriji "Karadaji", a dugo se šuškalo da su se u njegovom zagrljaju našle i Mahidevran, Hurem i Šah, poznate našem gledalištu takođe iz istoimene serije. Ni to nije sve. Medijima se brzo raširila i vest da je navodno "veličanstveni" Turčin zaveo i 33-godišnju Džansu Dere, koja je gostovala u "Sulejmanu", a trenutno je možemo gledati u ulozi glavne junakinje sve rekordnije "Sile". Iako se dugo nagoveštavalo da je Halit čak nekoliko puta prevario svoju izabranicu, glumac nije potvrdio nijedno neverstvo.

Turske serije

Nekadašnja manekenka i misica, sada najtraženija turska glumica Džansu Dere, tokom snimanja serije "Sila" bila je u dugoj vezi sa Džamom Jilmazom sa čijom se ljubomorom fatalni Boran-aga nije mogao nositi, pa se glumački par često sukobljavao na setovima. Ubrzo je usledio raskid.

Turske serije

S druge strane, zvezda "Sile" se navodno našla u zagrljaju čuvenog Ezela (Kenan Imirzalioglu) sa kojim je glumila u istoimenoj hit seriji, a posle toga je, prenose mediji, imala flert sa Mehmetom Akifom Alakurtom (Boran-aga). Neodoljivi Mehmet (34), bivši najbolji model Turske, nije se uspešno nosio sa činjenicom da nije osvojio Džansu pa je ubrzo počeo da širi tračeve o njoj te je na svim naslovnicama stajalo kako se Sila i Boran-aga, uprkos sličnostima i ubedljivoj ljubavnoj priči na malim ekranima, u stvarnom životu zapravo ne podnose.
Markantni Mehmet koji je u rekordnom roku zaludeo pripadnice nežnijeg pola širom regiona, u privatnom je životu verio lepu glumicu Lejlu Bašak, koja u "Sili" glumi njegovu prvu suprugu Jezdu. Bili su zajedno dve godine, nakon čega su raskinuli veridbu.

I, za kraj, vratimo se na glavnog junaka "Ezela". 39-godišnji Kenan Imirzalioglu, takođe jedan od najtraženijih modela Turske, privatno je bio u vezi sa Zejnep Bešerler koju je navodno ostavio zbog Džansu. Upoznali su se na snimanju serije "Sumrak", a u ljubavi su uživali čak šest godina.

Turske serije

Popularnost turskih serija na Balkanu raste iz dana u dan, a buran život turskih zvezda i miljenika sa malih ekrana sve je uzbudljiviji. Stoga, pratićemo ih i u Novoj 2014. kako bismo saznali šta su nam lepa Sila, neodoljivi Boran, veličanstveni Sulejman i hrabri Ezel pripremili.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP