Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NE ŽELE DA PRODAJU NJENO NOVO IZDANJE

Server "Amazon" bojkotuje novi Bijonsin album!

Autor: MTV | 24.12.2013 - 17:30:00h | Komentara: 0

Svetski mediji su objavili da se internet server "Target" naljutio na svetsku pop zvezdu Bijonse.

Bijonse u novom spotu

Ko bi rekao da će nju neko da bojkotuje: Bijonse

Pevačica je svoj peti studijski album jednostavno nazvan "Beyonce" sa 14 novih pesama i insertima iz 17 spotova predstavila u noći između četvrtka i petka prošle nedelje, a kako priroda ovog "iznenađenja" nalaže, u prvom periodu album je mogao da se kupi samo digitalno, isključivo preko servisa AjTjuns.

Iz lanca Target je došla izjava u kojoj PR Erika Julkovskog kaže:
- Iako ima mnogo mogućih aspekata u našem poslovanju i iako smo sa Beyoncé sarađivali ranije, primarno smo fokusirani na ponudu CD izdanja koja je dostupna u isto vreme kada i svi ostali formati istog izdanja. Za sada, Target neće distribuirati novi Bijonsin album "Beyoncé" - kaže PR služba Julkovskog.
A sada, bojkotu se pridužio i servis Amazon.com, kompanija je takođe odlučila da ne prodaje ovo izdanje u CD formatu, a čak i u digitalnom obliku, za sada je album dostupan samo na američkom Amazon sajtu, dok deluje kao da nema planova da se ponuda proširi i na druge delove globalnog Amazon sistema. "New Musical Express" piše da u Amazonu nisu ljuti samo na Bijonse, već i na izdavačke kuće "Soni" i "Kolumbia", koje su donele odluku da nijedna kompanije neće imati eksluzivnu prednost u prodaji novog izdanja pevačice, što po njihovom mišljenju jedino ide u korist servisa AjTjuns.
Koliko će ovaj bojkot uticti na prodaju albuma, ostaje da se vidi - magazin Bilbord javlja da su izdavači do sada bez većih problema u distribuciju pustili preko pola miliona primeraka CD izdanja.
Servis AjTunes je objavio da je "Beyoncé" ubedljivo najprodavanije digitalno izdanje u istoriji, sa tiražom od 828 773 primeraka u prvoj nedelji, odnosno, u njenom slučaju, za prva tri dana, od petka do nedelje. Bijonse je probila i rekord koji je na servisu AjTjuns držala koleginica Tejlor Svift, koja je prošle godine za prvih sedam dana prodala 465 000 primeraka svog albuma "Red".
Pevačica je sa novim albumom postavila svoj lični rekord. Ovo je njeno najbrže prodavano izdanje u karijeri, ali i jedan rekord "svih vremena". Ona je jedina izvođačica u istoriji američkih top lista koja ima pet uzastopnih "broj jedan" albuma.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP