Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BEBA HEROJ

Severinin i Milanov sin
dobio orden! (FOTO)

Autor: B92 | 01.03.2013 - 16:26:00h | Komentara: 17

Predsednik Fonda B92 Veran Matić uručio orden Aleksandru, sinu Milana Popovića i Severine Vučković, bebi heroju i inspiraciji za učešće u akciji Bitka za bebe.

DD

Milan Popović sa Severinom i sinom Aleksandrom | Foto: B92

Orden je uručen Aleksandru povodom prvog rođendana koji je nedavno proslavio.

ff

Srećna porodica | Foto: B92

Aleksandar je beba-heroj i inspiracija Milanu Popoviću za učešće u akciji “Bitka za bebe” i “Bitka za porodilišta” i to sa rekordnim donacijama kojima je kupovana oprema za porodilišta i tok još dok je Aleksadar bio u maminom stomaku, kao i posle rođenja.

dd

Ljubi ga majka | Foto: B92

Kako se širila akcija, učešće Milana Popovića je bilo sve intenzivnije i do danas je donirao više o 1,2 miliona eura Bici za bebe. Opremom koja je tim novcem nabavljena u potpunosti su pokrivene potrebe porodilišta u Novom Sadu, Pančevu i Vršcu kao i Dečje bolnice u Novom Sadu, a inkubatori i druga oprema nalaze se u još desetak gradova Srbije kao i Banja Luci.

dd

Ljubi ga tata | Foto: B92

Milan Popović najveći je donator akcija Fonda B92 i samo za prva dva meseca ove godine je donirao gotovo istu sumu novca koju je tokom cele prošle 2012. godine donirao kroz akcije Bitka za bebe i Bitka za porodilišta.

ss

Aleksandar inspirisao tatu da pomaže i drugim bebama | Foto: B92

On je nedavno, 19. februara 2013. godine donirao opremu vrednu 500.000 evra za dve klinike u Vojvodini, a ta vest izazvala je brojne pozitivne komentare i reakcije koje se mogu videti i na sajtu b92.net.

dd

Beba heroj ogladnela | Foto: B92

U januaru je Milan Popović donirao ukupno 110.000 evra od kojih je Institut za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije nabavio najmoderniji operacioni mikroskop vrednosti 82.000 evra, a Institutu za majku i dete dva topla kreveta (babytherm) ukupne vrednosti od skoro 30.000 evra.

dd

Aleksandrov orden | Foto: B92

Podsetimo da je tokom 2012. godine Milan Popović za potrebe naših najmlađih i najugroženijih sugrađana izdvojio oko 600.000 evra od kojih je omogućio: kupovinu 23 inkubatora za Srbiju i 2 za Republiku Srpsku, potpuno opremanje porodilišta u Vršcu, kompletno opremanje porodilišta u Pančevu , kupovinu 2 "babytherm“ aparata Institutu za majku i dete u Beogradu, kupovinu operacionog mikroskopa za Institut za neurohir urgiju i sterilizatora za Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.

Poslednji komentari
  • BOLESNICI Vreme: 01.03.2013 17:50h

    Uzas koliko malogradjanstine.

  • NS2 Vreme: 01.03.2013 18:09h

    Eto tako se ponasaju ljudi koji imaju novac .Tajkuni Srbije stidite se ,da odvojite samo po 100.000 bilo bi i za bolnice i za lekove i za operacije .Ovako cutite ko zaliveni .Severina ,boljeg mozes ali ne i humanijeg muza naci . A to sto je Srbin pa sin ce se SAM izjasniti sta je kad dodje vreme .

  • Živka Vreme: 01.03.2013 18:13h

    E,moram da pitam...Zašto je njihov sin beba heroj???

  • Rex Vreme: 01.03.2013 19:03h

    Milane humani covece Bog cuvao itebe i tvoju porodicu.Pokazao si i Koletu i Drakulicu iBeku i svim "sposobnim "biznismenim{malo morgensposobnim} sta je humanost

  • Heroj Vreme: 01.03.2013 19:31h

    Svaka cast tati na tim donacijama koje ce mnogo pomoci majkama i deci u porodilistima , to je veoma lep i pohvalan gest. No ovo s ordenom im nije trebalo, deluje vulgarno. Ako neko treba da dobije orden onda je to Milan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP