Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

STIŽU ZA PET DANA

Slejer traži čips, tortilje, čokoladice, alkohol...

Autor: Beta | 19.06.2013 - 21:20:00h | Komentara: 0

Hevi metal grupa ''Slejer'' doputovaće u Beograd 25. juna, na dan koncerta u Kombank areni, saopštili su danas organizatori.

Slejer

Slejer | Foto: youtube

Članovi grupe će s ekipom u Beograd doći autobusima iz Zagreba, gde će nastupiti 23. juna. Slejer je nedavno dobio nagradu britanskog metal magazina ''Kerang'' u kategoriji "legende", dok je bend Venom nagrađen u kategoriji "ikone", a Pantera u "hall of fame" kategoriji.

''Slejer'' je tražio da članove grupe u Areni sačekaju zamračene svlačionice i jednostavan meni - piletina, ćuretina i biftek. Oni, međutim, više pažnje posvećuju grickalicama, pa su tako organizatore obavestili da se običnim čipsom zanimaju ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, dok ostalim danima grickaju tortilje, odnosno kukuruzni čips.

Slična "pravila" imaju i sa M&M bombonama i cokoladicama, tako da obicne M&M jedu kada i obični cips a ostalim danima jedu one punjene kikiriki buterom. Nevezano za dane u nedelji, ''Slajer'' će imati i razne vrste krekera, pereca, koštunjavih plodova, svežeg voća kao i sokova i energetskih pića.

Posle koncerta nazdraviće žestokim pićima među kojima su votka i tekila i raznim vrstama piva i vina. Basista i pevač Tom Araja imaće posebnu garderobu u kojoj će ga čekati isključivo kafa i razne vrste čajeva, naveli su organizatori.

''Slejer'' će u Beogradu nastupiti u postavi koju, pored Araje, čine i gitarisa Keri King, bubnjar Pol Bostaf, koji menja izbačenog Dejva Lombarda i gitarista Geri Holt,
koji je zamenio nedavno preminulog Džefa Hanemana.

Ulaznice po ceni od 2.200 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, tržnog centra Ušće i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP