Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

P.I.M.P.

Snup Dog: "Bio sam svodnik, sportisti su
stalno iznajmljivali devojke od mene!"

Autor: Z.Ž. | 09.05.2013 - 18:15:00h | Komentara: 0

"Nisam bio svodnik zbog novca jer mi nije potreban, već zbog zadovoljstva. Imao sam skupe automobile i odeću i najbolje devojke u gradu", priznao je Snup Dog.

Snup Dog

Snup Dog

Odavno je priznao da uživa u pušenju 'trave' i ne smatra to nikakvim baukom. Snup Dog (41) sada je otkrio da je, čak i kad je već bio uspešan i slavan, zarađivao radeći kao svodnik.
"Ja sam taj koji sve organizjue. Organizovao sam i Plejboj turneju. U bus sam stavio 10 ku*vi koje su me pratile gde god sam išao", rekao je Snup u intervjuu za časopis Roling Ston.
"Radio sam što sam hteo, mogao sam da biram koje će ku*ve ići sa mnom, koje ću otpustiti, s kojima ću imati seks i tako od grada do grada, od hotela do hotela, jednog sportiste do drugog, jedne face iz sveta šoubiznisa do druge", nastavio je da se hvali Snup.
Reper kaže da su brojni sportisti 'kupovali pi**e' od njega 2003. i 2004. godine, ali tvrdi da nikad nisu plaćali njegove usluge, već da je sav novac ostavljao devojkama koje su ga pošteno zaradile.
"Nisam bio svodnik zbog novca jer mi nije potreban, već zbog zadovoljstva. Imao sam skupe automobile i odeću i hteo sam da oko sebe imam devojke koje će pristajati tom imidžu", kaže reper.
Snup je od 1997. u braku sa srednjoškolskom ljubavi Šante Tejlor. On je 2004. podneo zahtev za razvod, ali prebrodili su krizu i 2008. obnovili zavete. Snup kaže da je jako voli. Zajedno imaju troje dece.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP