Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ISPOVEST

Sofija Milošević: Zašto Viktor i ja nismo uspeli prvi put?

Autor: Svet.rs | 22.07.2014 - 19:00:00h | Komentara: 3

Atraktivna Beograđanka Sofija Milošević već sa četrnaest godina započela je uspešnu manekensku karijeru, a nedavno je došla u centar medijske pažnje kada je obnovila svoju vezu sa teniserom Viktorom Troickim sa kojim se zabavljala i pre pet godina.

Vest da su ponovo zajedno dospela je u medije kada su u martu zajedno posetili Biljanu i Janka Tipsarevića da bi videli njihovu kćerku Emili, a kasnije su se pojavljivali zajedno i na drugim gradskim događajima ne želeći da kriju svoju ljubav.

Viktor Troicki i Janko Tipsarević sa lepšim polovinama

Sofija i Viktor prilikom posete Biljani i Janku i Emili Tipsarević

Iako postoji predrasuda da stare ljubavi ne bi trebalo podgrevati, dugonoga dvadesettrogodišnjakinja veruje u svoju vezu sa sportistom, jer su u međuvremenu oboje sazreli i naučili da cene iskrene emocije.
- Pitali su me mislim li da će naša veza opstati i komentare da staru ljubav ne bi trebalo podgrevati. Verujem da možemo da uspemo, jer sam sada zrelija. U međuvremenu sam se izgradila kao ličnost, a kad u inostranstvu živite sami, ozbiljno radite posao i plaćate svoje račune, sazrite brže nego da ste ostali kod kuće. Viktor je uvek bio divan mladić, a s vremenom je izrastao u ozbiljnog čoveka; rekla je Sofija.

Sofija Milošević

Sofija Milošević

 
- Naše prvo zabavljanje bilo je na platonskom nivou, jer sam tada bila jako mlada. Kad imate šesnaest godina, a imala sam baš toliko kad smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz jedne zemlje u drugu; bila je iskrena lepotica.
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 22.07.2014 19:23h

    pa vratila se tamo gde su pare drugi sponzori verovatno su manje davali a ovaj ce opet na teren imace od njega neke vajde

  • robi Vreme: 23.07.2014 08:23h

    odakle samo ispadaju ove spodobe???

  • novosadjanka Vreme: 23.07.2014 20:31h

    neverovatno kako muskarci mogu biti glupi! ostavila ga je kad je suspendovan, istog momenta, a vraca mu se istog casa kad je suspenzija prosla.. Ljubav? Da, za paricama... E Viktore, tri stepenika si pao sad u očima mnogih!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP