Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

IMA I NOVO ODELO

Spajdermen postaje crnac! (VIDEO)

Autor: B92 | 24.02.2015 - 11:00:00h | Komentara: 0

Iako smo navikli da se je Spajdermen belac i da mu je ime Piter Parker, sudeći po glasinama koje ovih dana kruže internetom, postoji velika mogućnost da se novi Spajdermen zove Majls Morales i da bude crnac.

Novi Spajdermen je crnac

Novi Spajdermen je crnac | Foto: Screenshot YouTube

Sajt The Wrap je usko povezan sa radnicima iz Holivuda i zahvaljujući tome često ima neke filmske informacije pre drugih. Tako je Džef Snajder koji piše za The Wrap, nedavno objavio da mu je neimenovani izvor iz Holivuda rekao kako će novi Spajdermen biti crnac.
- Još uvek nije donesena konačna odluka, ali kako sada stvari stoje, novi Spajdermen neće biti beo. Možda bude i Hispano, a možda i crnac, ali u svakom slučaju neće biti beo. Kako su mi rekli, 95 odsto su šanse da bude tako.
Iako Snajder nije pominjao Majlsa Moralesa, crnog tinejdžera hispano porekla koji je 2011. u stripu Ultimate Comics: Spider-Man preuzeo ulogu Spajdermena, pretpostavlja se da će upravo on biti glavni junak u filmu.


Snajder je rekao kako sumnja da odluka da Spajdermen bude crnac verovatno ima veze i sa nedavno procurelim Sony mejlovima:
- Ti procureli mejlovi su u određenim delovima sadržali izvesne naznake rasizma, tako da bi crni Spajdermen bio odličan način da Sony spere ljagu sa sebe.
Marvel i Sony su potpisali ugovor o saradnji prošlog meseca, a film o Spajdermenu u Sony produkciji je planiran za 2017. Iako je nakon potpisivanja ugovora Dag Belgrad iz kompanije Sony rekao „da će sledeći Spajdermen biti Piter Parker“, sudeći po kuloarskim pričama to nije tako.
Ne ostaje nam ništa drugo nego da sačekamo 2017. i uverimo se ko je u pravu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP