Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ŽIVEO PUNIM PLUĆIMA

Spavao je s pet hiljada žena, a zbog ušmrkavanja mu je propao septum!

Autor: Ekipa Alo! | 22.09.2013 - 09:46:00h | Komentara: 1

Autor Mark Eliot izdao je biografiju o slavnom glumcu Džeku Nikolsonu u kojoj je izneo pikanterije iz privatnog života danas 76-godišnjeg glumca koje su javnosti sve do sada bile potpuno nepoznate.

Džek Niklson

Nije tajna da slavni Džek Nikolson živi "punim plućima", a u novoj biografiji navodi se kako je spavao s pet hiljada žena, probao LSD, kokain i marihuanu. S eksperimentisanjem s opijatima započeo je još šezdesetih godina prošlog veka kada je prvi put probao LSD, a njegov je "trip" bio toliko jak da je umislio da je video Boga. Upravo ga je to, navodi se u biografiji, spotaklo da napiše scenario za filmove The Trip te Head.
Osim marihuane, za koju je svojevremeno priznao da je puši u proseku četiri dana nedeljno, Nikolson se podosta nauživao i u kokainu. Njegov je septum zbog šmrkanja navodno bio toliko uništen da je morao dao ugradi novi, i to od zlata.
Svoje uživanje u drogama znatno je redukovao nakon što mu je nekoliko bliskih prijatelja umrlo od posledica predoziranja. Glumac je nedavno otkrio i kako nakon 50 godina uspešne karijere odlazi u penziju, a šuška se da je razlog tome što ga pamćenje više ne služi, pa ne može zapamtiti rečenice.
Poslednji komentari
  • lili Vreme: 22.09.2013 18:42h

    Pa svi mogu da spavaju sa PET hiljada žena, ali ko može da ima seks sa toliko žena alal vera. Sa toliko droge i alkohola mogli su da mu se prividjaju i zmajevi u tom broju a ne samo žene! Kako se hvale ti bogati ljudi i još milse da je to i istina :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP